Polstr Star 7028 pro křeslo - Bordo

do 14 dnů
1 790 Kč s DPH
1 479 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:686865
Výrobce: Doppler
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Polstr Star 7028 pro křeslo - Bordo

Jednoduchá a přitom elegantní, to je řada sedáků Doppler Star na polohovací křesla. Precizní vzhled dodává obšitý lem spolu s kroužkovým prošitím v opěradle. Potah polstru je vyroben z unikátní dralonové tkaniny, výplň pak tvoří molitan s polyesterovým rounem. Dralon má vynikající odolnost proti vlivům světla, povětrnosti a mikroorganizmů. Dralonové vlákno je pružné a měkké, velmi vhodné k mísení s vlnou a jako alternativa k vlněným výrobkům.

Nastavení na křeslo provedete snadno pomocí nastavitelného rypsu se sponou a dvou tkaniček po bocích polstru. Potah polstru je nesnímatelný, ovšem díky kvalitnímu provedení se lehce čistí vlažnou vodou. Dralonová tkanina je odolná vůči povětrnostním vlivům, což zaručí její dlouho životnost. Podsedáky Doppler Star perfektně doplní veškerý vnitřní i zahradní nábytek ve Vašem domě.

Vlastnosti polstru Doppler Star:

  • Rozměr: 175 x 50 x 6 cm, sedák 103 x 50 cm, opěradlo 72 x 50 cm
  • V decentním, přitom moderní barvě
  • Precizní provedení s obšitým lemem a kroužkovým prošitím
  • Nastavitelný ryps se sponou a tkaničky po stranách pro snadné upevnění
  • Pro vnitřní i venkovní použití (chraňte před deštěm)
  • Potah: dralon
  • Výplň: molitan, polyesterové rouno

O výrobci Doppler

Společnost Doppler byla založena v roce 1947 v Braunau am Inn jako malá rodinná firma zabývající se výrobou deštníků. V 70. letech 20. století došlo k vytvoření německé pobočky, v 90. letech vznikly dceřiné firmy v Čechách (1991) a na Slovensku (1992). Součástí koncernu je i dceřiná firma Derby Sunrain Ltd. v Hongkongu (založená v roce 1990 jako Derby Umbrellas Ltd.), která zaštiťuje import z Dálného Východu.

Společnost Doppler rozšířila původní sortiment deštníků, kvůli vyváženosti sezónnosti (podzim – jaro) doplněn o segment slunečníků a následně rozšířen i o polstry a zahradní nábytek. Široká nabídka zahrnuje výrobky základních cenových skupin i sortiment luxusních produktů, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Neustálým vývojem produktů a materiálů s použitím nejmodernějších technologií se výrobce Doppler snaží, aby byli všichni zákazníci s výrobky maximálně spokojeni.

Diskuze
Polstr Star 7028 pro křeslo - Bordo

Spinner Výpis se aktualizuje...