Ušetřete na dopravném!

PanzerGlass Premium pro Samsung Galaxy S7 - stříbrná

  Je nám líto, ale zboží je aktuálně vyprodáno.
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:688645 (P/N: 1056)
Výrobce: PanzerGlass
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
PanzerGlass Premium pro Samsung Galaxy S7 - stříbrná

Nejvyspělejší ochrana displeje telefonu!

Jako všechna skla PanzerGlass je i sklo PanzerGlass Premium odolnou ochranou displeje před pády, přináší však ještě něco navíc. Verze Premium má ještě preciznější zpracování právě v zahnutých okrajích, kde jsou skla opatřena silnější lepící vrstvou. PanzerGlass Premium jsou tak navržena ve 3D provedení pro plnou ochranu i zahnutých displejů bez odlepování. Barevné rámečky skla navíc dokonale ladí s barevnými variantami daného mobilního telefonu. Hrany skla jsou pěkně zaoblené, neřežou do prstů a dokonale kopírují zaoblené hrany krycího skla displeje. Ochranná skla PanzerGlass mají 2 až 3x vyšší odolnost než běžná tvrzená skla. Svou tvrdostí jsou skla odolné jak vůči poškrábání, tak dokáží ochránit Váš mobilní telefon při pádu na zem. Skla jsou certifikována přímo výrobce Samsung, díky tomu si můžete být jistí, že na Váš telefon budou sedět jako ulité.

Tvrzené sklo PanzerGlass Premium jako nejvyspělejší ochrana displeje telefonu

Více vrstev, vyšší stupeň ochrany!

Sklo PanzerGlass se skládá z několika vrstev, které zajišťují jeho pevnost a odolnost proti mastnotě z prstů či odolnost proti lámání. První vrstvou je samotné sklo PanzerGlass, které ochrání displej telefonu před poškozením. Další vrstvu tvoří silikonový povlak pro co nejjednodušší aplikaci skla na displej telefonu. Vrstva PET s vysokou odolností a flexibilitou zajistí odolnost při pádu. Vrstva s temperovaným sklem s vysokou tvrdostí omezí možnost poškrábání povrchu skla. Poslední vrstvou je oleofóbní povlak, který omezí vytváření otisků prstů a ulehčí čištění skla.

Tvrzené sklo na mobil PanzerGlass Premium s několika vrstvami pro plnou ochranu telefonu

Jednoduchá a rychlá aplikace skla!

Zadní strana PanzerGlass je potažena silným silikonovým lepidlem, které Vám umožní snadnou a rychlou aplikaci ochranného skla na zařízení. Pro uživatelsky přívětivou instalaci je k ochrannému sklu dodáváno všechno potřebné vybavení. Pokud nejste manuálně zruční, ani tak nemusíte mít z aplikace skla strach. Pokud sklo nalepíte špatně, můžete ho jednoduše odlepit a znovu přilepit. Možnost přelepení ochranného skla jistě také oceníte při koupi nového zařízení. Sklo je navíc plně transparentní, takže nezmění jas, kontrast ani adezvu displeje.

Tvrzené sklo na mobil PanzerGlass Premium s jednoduchou i opakovatelnou aplikací

Dokonale hladký povrch s oleofóbní vrstvou!

Díky dokonale tenkému provedení PanzerGlass nebudete o tomto ochranném sklu ani vědět. Přítomnost PanzerGlass nepocítíte ani při manipulaci či při scrollování. Užijte si volnost pohybu po Vašem displeji, který je dokonale hladký, průhledný a 100 % funkční. Běžné ochranné fólie nebo čínské napodobeniny Vás nutí neustále čistit a udržovat displej s fólií čistý, kvůli vrstvě otisků prstů, přes kterou nic nevidíte. Díky speciálnímu oleofobnímu povlaku PanzerGlass, který zabraňuje vzniku otisků prstů, můžete na zběsilé čištění displeje zapomenout. Sklo je navíc odolné vůči nečistotám, a když už je opravdu potřeba, tak se čistí velmi rychle a snadno.

Tvrzené sklo na mobil PanzerGlass Premium s odolností proti vytváření otisků prstů

Vlastnosti tvrzeného skla PanzerGlass Premium

  • Vysoká tvrdost a odolnost pro ochranu proti poškrábání i rozbití displeje telefonu
  • 2 - 3x vyšší odolnost než běžné skla
  • Prémiová ochrana i zahnutých částech displeje - silnější vrstva lepidla pro dokonalé přichycení
  • Více vrstev skla pro vyšší míru ochrany
  • Snadná a opakovatelná aplikace
  • Nemění kontrast displeje
  • Dokonale ladí s barevnými variantami daného mobilního telefonu
  • Hrany skla jsou pěkně zaoblené a neřežou tak do prstů
  • S oleofóbní vrstvou omezující vytváření otisků prstů
  • V černém provedení přes celý displej pro ochranu celého displeje včetné zaoblených částí, díky provedení až do krajů displeje nemusí být kompatibilní se všemi zadními kryty a pouzdry.
  • Vhodné pro mobilní telefon Samsung Galaxy S7

Parametry
PanzerGlass Premium pro Samsung Galaxy S7 - stříbrná

  • Barva: žlutá/zlatá
  • Model telefonu Samsung: Galaxy S7

Video
PanzerGlass Premium pro Samsung Galaxy S7 - stříbrná

Diskuze
PanzerGlass Premium pro Samsung Galaxy S7 - stříbrná

Spinner Výpis se aktualizuje...