Dámská peněženka PW95

Dámská peněženka Classy PW95 - šedá

NOVINKA
Vybrat barvu
 
do 30 dnů
329 Kč s DPH
272 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:700889
Výrobce: Nepřiřazeno
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Dámská peněženka PW95

Dámská peněženka z kvalitní Eko-kůže, kterou nerozpoznáte od té pravé. Dostatečně velký formát peněženky zajistí, že do ní vložíte vše důležité, co budete potřebovat. Po odepnutí kovového klipu najdete uvnitř dlouhou kapsu na bankovky a jednu se zapínáním na zip pro uložení mincí. Bát se nemusíte ani o slevové a platební karty, ty můžete umístit pro které je uvnitř peněženky vyhrazeno hned několik slotů.

Vlastnosti peněženky

  • Vyrobeno z eko-kůže
  • S jemnou povrchovou úpravou v šedé barvě
  • Zapínání na kovový klip
  • Velká kapsa na bankovky
  • Vnitřní kapsy na platební / slevové karty nebo doklady
  • Kapsa na mince se zapínáním na zip
  • Rozměry (DxVxH): 16 x 9,5 x 1,5 cm

Parametry
Dámská peněženka PW95

  • Barva: šedá/stříbrná
  • Materiál: EKO-kůže

Technické parametry
Dámská peněženka PW95

Jak se starat o peněženku:

Pravá kůže:

Kůže je přírodní produkt, jakýkoli nerovný či nepravidelný povrch na kůži by se měl považovat za unikátní rys a ne defekt. Díky jedinečné povaze materiálu - pravé kůži, se dá očekávat, že s přibývajícím věkem se povrch peněženky stane unikátním. Koženou kabelku zbytečně nevystavujte přímému slunečnímu svitu. Sluneční paprsky totiž vysušují kůži a jejich dlouhodobé vystavení by mohlo způsobit vyblednutí barvy nebo popraskání povrchu. Kůži nevystavujte ani nadměrné vlhkosti nebo vodě, voda by mohla kůži poškodit. Pokud kůži namočíte, měli byste jí neprodleně otřít. Pro udržení krásy a hebkosti kůže lze použít kvalitní pečující přípravky na pravou kůži.

Eko kůže:

K výhodám eko kůže patří cenová dostupnost, prodyšnost, dostatečná pevnost i odolnost proti oděru. Oproti pravé kůži se  může pyšnit jakoukoli barvou. Pokud se o eko kůži dobře staráme, můžeme její životnost výrazně prodloužit. Neměla by se vystavovat přímému a dlouhodobému slunečnímu záření, k běžnému očištění stačí použít navlhčený hadřík.

Zipy:

Pokud by se Vám zdálo, že se zip na peněžence zadrhává nebo dře, doporučujeme jej promazat a to nanesením malého množství včelího vosku na zuby zipu (při otevřené kabelce).

Skladování:

Pro delší skladování vložte peněženku do textilního sáčku (tašky), který zabrání zaprášení a jinému znečištění kabelky při skladování. Pro skladování peněženky z pravé kůže v žádném případě nepoužívejte plastové sáčky, hrozí zde vylučování chemických látek, které by mohly poškodit kůži. Skladujte mimo přímý sluneční svit a vlhké prostředí.

Diskuze
Dámská peněženka PW95

Spinner Výpis se aktualizuje...