Kamera do auta Eltrinex LS500 GPS

DOPRAVA ZDARMA
dočasně nedostupné
5 027 Kč s DPH
4 154 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Essox - rozložená platba Rozložená platba – zaplaťte teď třeba jen 1/4!
Zbytek později. Bez navýšení, bez poplatků.
4 × 1 256 Kč
Essox - na splátky Koupit na splátky
Vyberte si variantu splátek, která Vám nejvíce vyhovuje.
Spočítat
Náš kód:707691 (P/N: LS500 GPS)
Výrobce: Nepřiřazeno
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Kamera do auta Eltrinex LS500 GPS

Autokamera Eltrinex LS500 GPS je vybavena osvědčeným rychloupínacím magnetickým držákem s napájením, vycházející z modelu LS400, který se stal vítězem srovnávacího testu asistenční služby ÚAMK. Držák disponuje napájením, odpadá tedy nutnost neustále zapojovat a odpojovat napájecí kabel. Kameru stačí jen zasunout do držáku, automaticky dojde k aktivaci napájení a zahájení záznamu, po odpojení kamery z držáku dojde k ukončení záznamu a vypnutí kamery.

Nově je kamera vybavena také GPS přijímačem. Dokáže tak zobrazovat aktuální rychlost vozidla, hlídat a upozorňovat na její překročení (s přednastavenou rezervou) a informovat o směru jízdy (sever, severovýchod, a pod.).

Detekce POI bodů je novou funkcí, která upozorňuje řidiče na místa s výskytem policejních kontrol, statických kamer apod. Kromě těchto upozornění umí kamera Eltrinex LS500 GPS upozorňovat řidiče i na železniční přejezdy a zvýšit tak pozornost řidiče na těchto rizikových místech.

Inteligentní funkce detekce jízdních pruhů povyšují autokameru Eltrinex LS500 GPS z pasivního záznamníku provozu na aktivního pomocníka řidiče. Kamera dokáže pomocí zvukové signalizace informovat řidiče o vybočení z jízdního pruhu a tím zabránit havárii způsobené například mikrospánkem.

Díky technologii WDR a nově přepracované optice došlo k zvýšení kvality obrazu a ostrosti zaznamenávaného videa v rozlišení až 2K. Čitelnost dopravních značek a přehlednost dopravní situace umožňuje snadno odhalit viníka dopravní nehody či jiného zaznamenaného incidentu. Kamera je vybavena i funkcí "nočního vidění", zvyšuje tak kvalitu obrazu v situacích s nízkou hladinou světla pro dosažení nejvyšší možné kvality záznamu (např. šero, průjezd tunelem a podobně). Samozřejmostí je i kvalitní záznam zvuku. Kamera podporuje paměťové karty o kapacitě až 64GB.

Kamera Eltrinex LS500 GPS disponuje širokou škálou užitečných funkcí. Umí do videa ukládat datum a čas, a to jak přímo do záznamu, tak i do názvu uloženého souboru. Díky tomu lze videa snadno archivovat a vyhledávat. Záznam může probíhat ve smyčce. Starší záznamy jsou v tomto režimu přemazávány novějšími, není pak třeba myslet na zaplnění karty a videa mazat. Důležité video je možné stiskem jednoho tlačítka ochránit proti přepsání. Aktivovat lze také funkci detekce otřesů, video je pak automaticky ochráněno proti přepsání jakmile dojde k zachycení otřesu nebo nárazu (například dojde-li k havárii). Další funkce: cyklický záznam, zamykání záznamů atd.

Obsah balení: Kamera do automobilu Eltrinex LS500 GPS, magnetický držák s přísavkou na okno, nabíječka do auta s miniUSB konektorem, HDMI kabel s miniHDMI konektorem, polarizační filtr, manuál.

Specifikace

  • Displej: 2.7"
  • Procesor: Ambarella A7LA50
  • Úhel záběru: 170°
  • Optika: 6G
  • Rozlišení videa: 2304x1296P, 2560x1080P, 2304x1296P, 1920x1080HDR, 1280x720P
  • GPS: ano
  • Databáze POI: Radary, železniční přejezdy
  • Paměťová karta: 8GB - 64GB, Class 10, MicroSD
  • Audio: Mikrofon, reproduktor
  • Typ baterie: Li-Pol
  • Výstup: AV OUT / HDMI
  • USB interface: Micro USB/ USB 2.0
  • Kapacita baterie 180mAh
  • Napájení: DC 5V/1A. (autoadaptér nebo zdroj 110-230V)
Oceněný výrobek v soutěži Produkt roku 2017
Oceněný výrobek v soutěži Produkt roku 2017 pro nejpopulárnější výrobky v jednotlivých kategoriích dle zájmu spotřebitelů, kterou pořádá nezávislý nákupní portál Heureka.cz.

Diskuze
Kamera do auta Eltrinex LS500 GPS

Spinner Výpis se aktualizuje...