Protein GymBeam Hydro Whey DH 32, 2500 g - vanilka

DOPRAVA ZDARMA
  Je nám líto, ale zboží je aktuálně vyprodáno.
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:708518
Výrobce: GymBeam

Podrobný popis
Protein GymBeam Hydro Whey DH 32, 2500 g - vanilka

Hydro Whey DH 32 je hydrolyzovaný syrovátkový protein se 76%-ním podílem bílkovin, avšak se zanedbatelným obsahem sacharidů a tuků. Jeho hlavní složkou je rychle vstřebatelný a stravitelný syrovátkový hydrolyzát a syrovátkové peptidy s vysokou biologickou hodnotou a excelentním aminokyselinovým profilem. Hydrolyzovaný syrovátkový protein se považuje za nejčistší zdroj bílkovin, navíc Hydro Whey má až 32%-ní stupeň hydrolýzy. Hydrolýza pomocí enzymů štěpí bílkovinné řetězce na kratší peptidy, což zajišťuje rychlejší trávení a vstřebávání bílkovin.

Hydro Whey DH 32 se může pochlubit kvalitním složením, a proto v dávce (30 g) nabízí 23 g kvalitních bílkovin, pouze 1,1 g sacharidů a pouze 0,9 g tuku. Je tedy ideální pro všechny sportovce, jejichž cílem je urychlení růstu svalové hmoty bez tuku, ochrana před jejím poškozením, maximalizace sportovního výkonu a zlepšení regenerace po tréninku. Tím, že je Hydro Whey naštěpený a předtrávený je zajištěna rychlá stravitelnost a vstřebatelnost, navíc se výborně rozpouští a má lahodnou chuť.

Hydro Whey DH32 a jeho výhody

  • hydrolyzovaný syrovátkový protein s 32%-ním stupněm hydrolýzy
  • má vysokou biologickou hodnotu
  • obsahuje až 23 g bílkovin v dávce
  • má velmi nízký obsah tuku a sacharidů
  • má vysoký obsah aminokyselin
  • je velmi rychle a snadno stravitelný
  • má minimální obsah laktózy a neobsahuje gluten (lepek)
  • podporuje růst, ochranu a regeneraci svalové hmoty

Složení

  • Chocolate: hydrolyzovaný syrovátkový protein, hydrolyzované syrovátkové peptidy, inulin (z čekanky), holandské kakao 8%, glycin, ochucovadla, emulgátor (sójový lecitin), sůl, sladidla (sukralóza).
  • Vanilla: hydrolyzovaný syrovátkový protein, hydrolyzované syrovátkové peptidy, inulin (z čekanky), glycin, ochucovadla, emulgátor (sójový lecitin), vanilkový krystal, sladidla (xylitol, sukralóza), sůl, barvivo (beta karoten).
  • Raspberry Yogurt: hydrolyzovaný syrovátkový protein, hydrolyzované syrovátkové peptidy, inulin (z čekanky), glycin, ochucovadla, emulgátor (sójový lecitin), kyselina (kyselina citrónová), sladidlo (xylitol, sukralóza), sůl, barvivo (výtažek z červené řepy).

Dávkování

Smíchejte 1 odměrku produktu (30 g) s 250-350 ml vody. Užívejte 1-2 dávky denně.Tabulka nutričních hodnot v TrueWhey (ochucené).

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty (chocolate) 1 dávka (30 g)
Energetická hodnota 481 kJ / 114 kcal
Tuky 0,9 g
   z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g
Sacharidy 1,1 g
   z toho cukry 1,1 g
Bílkoviny 23 g
Sůl 0,09 g

Upozornění

Výrobek není náhradou pestré a vyvážené stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah malých dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Obsahuje mléčné výrobky. Minimální trvanlivost: Uvedena na obalu.

Parametry
Protein GymBeam Hydro Whey DH 32, 2500 g - vanilka

  • Druh proteinu: Syrovátkový protein, Izoláty, hydrlolyzaty
  • Hmotnost proteinu: 2500 gramů
  • Příchuť proteinu: vanilka

Diskuze
Protein GymBeam Hydro Whey DH 32, 2500 g - vanilka

Spinner Výpis se aktualizuje...