Internetový obchod NEJCENY.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesRozumím

Oznamujeme, že naše prodejna výpočetní techniky v Kravařích, je v provozu se změněnou otevírací dobou. E-shop nej-ceny.cz funguje nadále bez omezení, s možností doručení až k Vám.

Gril "PARTY POINT" pojízdný - "FLAME TAMER"

DOPRAVA ZDARMA
NÁŠ TIP
AKCE
Sleva platí do vyprodání zásob.
poslední 1 ks skladem !
3 499 Kč s DPH
2 890 Kč s DPH
2 389 Kč bez DPH
-
+
Náš kód:708923
Výrobce: Cattara
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis

Plynový zahradní gril se systémem Flame Tamer - nevyžaduje lávové kameny. Dvojitý hlavní nerezový hořák s piezo zapalováním a plynulou regulací.

Gril je pojízdný (2 kolečka), je vybaven sklopným víkem a odkládacími poličkami na obou stranách. Součástí je i spojovací hadice k plynové lahvi a redukční ventil. Díky sklopným bočním poličkám se gril snadno skladuje.

Systém Flame Tamer - přímo nad hořáky je umístěn kovový profil, který zabraňuje skapávání tuku mezi plameny a jeho vzplanutí. Zároveň zabraňuje přímému ohřevu mřížky plameny hořáku pouze v jeho místě, čímž dochází k výrazně rovnoměrnějšímu vyhřívání celé grilovací, chromované, ocelové mřížky se smaltovanou povrchovou úpravou. Případný tuk skapávající z grilovaného masa stéká po stěnách grilu do odkapávací misky ve spodní části grilu.

Technická specifikace

  • hlavní hořák: 2x
  • sklopné víko: ano
  • pojízdný: ano (2 kolečka)
  • sklopné poličky: ano
  • piezo zapalování: ano
  • grilovací prostor: 48,5 x 37,5 cm
  • výška roštu (od země): 86 cm
  • velikost grilu: cca 98 x 51 x 102 cm
  • celkový výkon: 5,5 kW/hod
  • barva: černo-stříbrná

Recept na Špíz z vepřového bůčku marinovaného v pivě:

Špíz z vepřového bůčku marinovaného v pivě

Co budeme potřebovat:

  • 600g vepřového bůčku bez kosti a bez kůže
  • 1 červená paprika
  • 1 zelená paprika
  • 1 žlutá paprika
  • 250 ml piva
  • 50 ml ostrého kečupu
  • Sůl
  • Pepř
  • Domácí grilovací koření
  • 150g cherry rajčátek
  • 2 cibule
  • Olej

Postupujte dle níže uvedeného návodu:

Vepřový bůček zbavíme případných zbytků kůže a nakrájíme na kostky o velikosti 3 x 3 cm. Vložíme do misky, kde maso osolíme, opepříme, přidáme grilovací koření a důkladně promícháme. Pak maso zalijeme směsí kečupu a piva a uložíme na 4 hodiny do chladu marinovat. Mezitím si připravíme a nakrájíme všechny druhy paprik na kostky, cibuli na poloviny plátků, a rajčátka necháme vcelku. Na grilovací jehlu nebo na namočenou špejli střídavě napichujeme zeleninu a maso. Když je špíz hotový, vkládáme na gril, kde grilujeme 10 minut a občas otočíme, aby byla na všech stranách křupavá kůrka. Špízy také při grilování potíráme zbylou marinádou.

Technické parametry

Technická data
hlavní hořák 2x
sklopné víko ano
pojízdný ano (2 kolečka)
sklopné poličky ano
piezo zapalování ano
grilovací prostor 48,5 x 37,5 cm
rozměry poličky 40 x 8 cm
výška roštu (od země) 86 cm
velikost grilu cca 98 x 51 x 102 cm
celkový výkon 5,5 kW/hod
barva černo-stříbrná

Soubory ke stažení

Související zboží

Diskuze

Alternativní produkty

Výpis se aktualizuje...