Ušetřete na dopravném!

Stavebnice Sluban Girls Dream Obytné auto, 158 dílků

dočasně nedostupné
197 Kč s DPH
163 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:718601 (P/N: M38-B0523)
Výrobce: Sluban
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Stavebnice Sluban Girls Dream Obytné auto, 158 dílků

Rozvíjejte logické myšlení a jemnou motoriku Vašich dětí s touto stavebnicí značky Sluban. Stavebnice Sluban Obytné autoze série Girls Dream obsahuje 158 dílků, které bude moct Vaše malá holčička poskládat do sebe a vytvoří tak pojízdnou obytnou dodávku. V balení nalezne 1 postavičku a pejska, oba bude moct Vaše dceruška umísit do auta a jezdit po svém dívčím městečku. Pořiďte ji i další stavebnice ze stejné série Sluban Dívčí městečko a umožněte své holčičce sestavit kompletní metropoli podle sebe.

Stavebnice je balena v úhledné papírové krabici s obrázkem jak stavebnici poskládat. Pokud by si Váš malý hoch nevěděl rady, uvnitř krabice nalezne i podrobný návod sestavení stavebnice. Výhodou stavebnice Sluban je i její kompatibilita s ostatními stavebnicemi, jako je například LEGO®. Vaše dítě jí bude moct, bez omezení kombinovat s ostatními stavebnice, které jste mu již pořídili.

Vlastnosti stavebnice Sluban Obytné auto

  • Cenově dostupná stavebnice se vzhledem obytného auta.
  • Kompatibilní se stavebnicí LEGO®.
  • Počet dílků: 158
  • Počet figurek: 2
  • Obtížnost: snadná
  • Vhodné pro děti od: 6 let
  • Rozměr krabice: 19 x 19 x 4,5 cm

Stavebnice Sluban jsou cenově dostupné a přesto nabídnou velmi bohaté a pestré barvy, které jen tak nevyblednou. Stavebnice si může pořídit opravdu každý, díky ceně, která se pohybuje cca. o 60 % níž než jiné stavebnicové kostky. Se svým rozmanitým sortimentem - armádní vozidla pro kluky, domečky pro holky, Sluban nabídne spoustu zábavy komukoli. Výhodou je i kompatibilita s ostatními stavebnicemi, jako je například LEGO®. Vaše děti si tak budou moct postavit téměř cokoli a kombinovat různé stavebnice podle libosti. Každá stavebnice od výrobce Sluban je zabalena v igelitovém sáčku a uložena do elegantní krabičky (plastového boxu) s obrázkem, podle kterého mohou děti kostky poskládat. Na krabici jsou většinou zobrazeny i jiné možnosti sestavení stavebnice, podrobné instrukce uvnitř krabice, však popisují jen hlavní možnost sestavení.

Výrobce započal svou výrobu v roce 2004 a nyní je dostupná jak v České republice, tak po celém světě. Hračky pro děti by měli být co nejbezpečnější a měli by splňovat ty nejpřísnější bezpečnostní normy, právě proto je stavebnice Sluban splňují. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a všechny splňují CE, ROHS and ISO 9001:2008 certifikace.

LEGO® is trademark of the LEGO Group.

Diskuze
Stavebnice Sluban Girls Dream Obytné auto, 158 dílků

Spinner Výpis se aktualizuje...