Využijte skvělé novoroční ceny luxusní značky JOOP!

Crocs LiteRide Flip - Smoke/Pearl White, M8/W10 (41-42)

výměna nebo vrácení do 30 dnů od prodeje
  Je nám líto, ale zboží je aktuálně vyprodáno.
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:721162
Výrobce: Crocs
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Crocs LiteRide Flip - Smoke/Pearl White, M8/W10 (41-42)

Nová dimenze komfortu s Crocs LiteRide™!

Poznejte nejzásadnější inovaci v rodině komfortu Crocs - ještě měkčí a lehčí, to je zbrusu nový materiál LiteRide™. Tento super jemný a lehký materiál je od prvního nazutí extrémně pohodlný díky speciální pěnové struktuře a systému uzavřených buněk. Revoluční materiál LiteRide™ je použit ve stélce, kde Vám přinese ještě vyšší míru komfortu než běžný materiál Croslite™. Materiál je navíc o 25 % lehčí a o 40 % měkčí než dosavadní Croslite™, proto budete moct v těchto žabkách chodit třeba celý den, aniž by se dostavil pocit těžkých a unavených nohou. Více informací o revolučním materiálu LiteRide™ najdete v tomto článku.

Objevte novou dimenzi komfortu s Crocs LiteRide™!

Neomezujte se v pohybu!

Vydejte se na cestu každodenního dobrodružství v lehoučkých, super pohodlných žabkách Crocs LiteRide™ Clog a zvládněte toho ještě mnohem více! Při návrhu této obuvi se návrháři inspirovali aktivním životním stylem. Právě proto je celá kolekce LiteRide™ navržena tak, abyste při jejím nošení nebyli nijak omezeni.

Neomezujte se v pohodlí s nazouváky Crocs LiteRide Clog

Stylová obuv pro muže i ženu!

Žabky Crocs LiteRide™ Flip jsou navrženy jsou tak, aby působily decentně, ale zároveň aby Vaši nohu zkrášlily a zvýraznily Váš outfit. Právě proto jsou vyrobeny v kombinaci decentní a pestré barvy.

Pantofle Crocs LiteRide Clog jako stylová obuv pro muže i ženy

Extrémně lehké žabky na léto

Kromě revolučního materiálu LiteRide™ jsou žabky doplněny o neklouzavou podrážku z materiálu Croslite™. Svršek je pak vyroben z matného materiálu příjemného na dotek Matlite™. Kombinace těchto tří inovativních materiálů dodává obuvi jedinečnou lehkost. Při chůzi tak žabky na nohou téměř neucítíte. Speciální materiál navíc nevyžaduje téměř žádnou údržbu. Žabky stačí sem tam opláchnout čistou vodou, v případě silného znečištění lehce omýt houbičkou se saponátem.

Dřeváky Crocs LiteRide Clog jsou pohodlné a zároveň bezpečné

Parametry
Crocs LiteRide Flip - Smoke/Pearl White, M8/W10 (41-42)

  • Barva: bílá, šedá/stříbrná
  • Velikost: 41, 42
  • Typ obuvi: Žabky
  • Kolekce: LiteRide

Technické parametry
Crocs LiteRide Flip - Smoke/Pearl White, M8/W10 (41-42)

Jak si vybrat správnou velikost?

Boty Crocs si pořizujte ve stejné velikosti, na kterou jste zvyklí v evropském číslování. Při vybírání mějte také na paměti, že klasické modely Crocs (Classic, Coast, Crocband apod.) jsou navrženy tak, aby měla noha v botě vůli. Pokud máte poloviční velikost, doporučujeme objednat další celé číslo.

Jak správně změřit délku chodidla?

Položte svá chodidla na zem a změřte si obě nohy od paty po palec tak, aby čára tvořila úhlopříčku - viz obrázek vpravo. Zaznamenejte si delší rozměr z obou měření a podle tabulky velikostí vyberte tu správnou.

Jak změřit délku chodidla pro obuv Crocs

Jak udržovat obuv Crocs?

Boty Crocs stačí otřít houbičkou, při větším znečištění lze použít saponát (mýdlo, prostředek na nádobí - ne chemikálie typu Savo!). Boty Crocs jsou vyrobeny z extrudované pryskyřice. Nejedná se o gumu! Maximální teplota, které lze obuv Crocs vystavit, je 42 stupňů. Při větší teplotě může bota (zejména tmavší odstíny) reagovat zkroucením či jinou změnou tvaru. Více o obuvi Crocs čtěte zde.

Diskuze
Crocs LiteRide Flip - Smoke/Pearl White, M8/W10 (41-42)

Spinner Výpis se aktualizuje...