E-book POCKETBOOK 740 Inkpad 3, Black

dočasně nedostupné
Ušetříte 76 Kč 6 065 Kč s DPH
5 989 Kč s DPH
4 949 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Essox - rozložená platba Rozložená platba – zaplaťte teď třeba jen 1/4!
Zbytek později. Bez navýšení, bez poplatků.
4 × 1 497 Kč
Essox - na splátky Koupit na splátky
Vyberte si variantu splátek, která Vám nejvíce vyhovuje.
Spočítat
Náš kód:729655 (P/N: PB740-E-WW)
Výrobce: Pocketbook
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
E-book POCKETBOOK 740 Inkpad 3, Black

PocketBook InkPad 3 je menší, lehčí a má vyšší rozlišení displeje
Lugano, 8.2.2018 - PocketBook představuje novou větší 7,8 palcovou čtečku e-knih InkPad 3 s displejem E Ink Carta™ a pokročilou funkcí SMARTlight. Oproti předchozím verzím je čtečka menší a mimořádně lehká, váží pouhých 210 g.
Nová e-čtečka byly vytvořena tak, aby nabídla pohodlí a komfort pro ty, kteří rádi o hodně čtou. Větší 7,8 palcový displej E Ink Carta ™ s rozlišením 1404 x 1872 a 300 DPI vytváří realistický vizuální dojem, jako při čtení klasické papírové knihy.
Technologie SMARTligh umožňuje nastavit nejen úroveň jasu, ale také teplotu barvy nasvícení. V automatickém režimu nabízí SMARTlight nejvhodnější možnost intenzity a teploty barvy světla vzhledem k denní době a lidskému biorytmu.
PocketBook InkPad 3 umožňuje také vytvořit denní šablony intenzity a barvy nasvícení v závislosti na rozvrhu a osobních preferencích. Můžete vytvořit a pojmenovat neomezený počet takových denních šablon a při změně plánu a podmínek snadno přepínat z jedné šablony na druhou.
Nová e-čtečka podporuje pomocí adaptéru micro USB formát MP3. Pro uživatele to znamená nejen pohodlnou příležitost poslouchat hudbu během čtení, ale také poslouchat například audioknihy. Pocketbook InkPad 3 navíc podporuje funkci Text-to-Speech, která převádí psaný text na mluvené slovo. Stačí si vybrat knihu a e-čtečka přečte libovolný textový soubor, nahraný v některém
z podporovaných formátů.
Výkonný procesor Dual Core (2 × 1 GHz) a paměť RAM 1 GB zaručují rychlé otáčení stránek, rychlejší odezvu a stabilní prostředí pro práci s libovolnou aplikací. E-čtečka má 8 GB vnitřní paměti a slot pro paměťovou kartu microSD (až 32 GB), vejde se tak do ní více než 2000 knih v 17 nejpoužívanějších formátech bez konverze, stejně jako soubory v grafických formátech JPEG, BMP, PNG nebo TIFF.
Uživatel může díky vestavěnému bezdrátovému Wi-Fi připojení a službám Dropbox, Send-to-PocketBook, PocketBook Sync a PocketBook Cloud, snadno a rychle stáhnout jakýkoli obsah bez připojení k počítači. Knihovna čtečky obsahuje 97 předem nainstalovaných bezplatných elektronických knih ve 14 jazycích, z toho 7 v němčině a 8 v angličtině. Předinstalované slovníky Abbyy Lingvo® umožňují číst a překládat pomocí 24 jazykových kombinací. Vestavěný senzor krytu umožňuje uvést e-čtečku do režimu spánku jednoduše tím, že jej zavřete. Tím zvýšíte efektivitu využívání baterie.
PocketBook InkPad 3 je průkopníkem nové koncepce designu. Rafinovaný design kombinuje protiklady - hladké zaoblené rohy a ostré hrany, měkké dotykové části a lesklá tlačítka. Všechny tyto prvky tvoří elegantní a harmonický celek. Na přední straně jsou ergonomická tlačítka pro otáčení stránek, které můžete zároveň otáčet i pomocí dotykové obrazovky. Díky vestavěnému
g-senzoru můžete libovolně měnit držení čtečky ze svislé do vodorovné polohy.
Čtečka PocketBook InkPad 3 je menší a lehčí, než její předchozí verze. Při rozměrech 195
x 136,5 mm je jen 8 mm tenká a váží pouhých 210 g.

Diskuze
E-book POCKETBOOK 740 Inkpad 3, Black

Spinner Výpis se aktualizuje...