Key finder FIXED Smile s motion senzorem - červená

NÁŠ TIP
AKCE
  Je nám líto, ale zboží je aktuálně vyprodáno.
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:733883 (P/N: FIXSM-SMM-RD)
Výrobce: Fixed
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Key finder FIXED Smile s motion senzorem - červená

Konec ztrátám a zapomínání osobních věcí!

Ten pocit určitě znáte. Kam jsem položil klíče? Kde mám peněženku? Tak tohle končí. Bluetooth tracker FIXED Smile Vás zbaví infarktových stavů a pohlídá vše, na čem Vám záleží. Jedním pohledem do aplikace Smile ve Vašem chytrém telefonu máte vše pod kontrolou. Upozorní Vás, pokud necháte ležet peněženku na stole v kavárně. Pohlídá zamčené kolo na zahrádce v restauraci. Nebo ukáže na mapě poslední zaznamenanou polohu vytroušeného svazku klíčů. A umí toho ještě mnohem víc.

Konec ztrátám a zapomínání osobních věcí s GPS lokátorem a hledačem věcí (klíčů) Fixed Smile

Přehledná aplikace pro Android a iOS v češtině!

Stačí si stáhnout aplikaci Smile do Vašeho mobilního telefonu nebo tabletu s iOS nebo Androidem a přidat nový Smile tracker, který se pomocí Bluetooth ihned spáruje s Vaším smartphonem. Vše si snadno nastavíte přesně podle potřeby tak, aby Vám Smile sloužil co nejlépe. Aplikace je kompletně v češtině i slovenštině a neustále se vyvíjí. Navíc myslí i na Apple Watch.

GPS lokátor a hledač věcí (klíčů) FIXED Smile motion senzorem s přehlednou aplikací v češtině a slovenštině

Spolehlivě ohlídá všechny Vaše věci!

Po aktivaci trackeru se ze Smile stane pečlivý strážce Vašich klíčů, peněženky, kufru nebo čehokoliv Vás napadne. Když otevřete aplikaci a kliknete na Váš Smile, okamžitě o sobě dá vědět zvoněním a blikáním. Kde jsem nechal klíče? Samozřejmě, zvonění se ozývá od věšáku v předsíni. Dvojklikem tlačítka na trackeru si můžete naopak "prozvonit" svůj smartphone. Samozřejmostí je volba melodie, ať to má styl. Majitelům iOS zařízení může v hledání díky hlasovým povelům pomoci Siri.

GPS lokátor a hledač věcí (klíčů) FIXED Smile spolehlivě ohlídá všechny Vaše věci

Se senzorem pohybu!

Smile má v sobě ukryt pohybový senzor, který po aktivaci upozorní na nechtěný či nežádoucí pohyb. Upozornění dostanete okamžitě do aplikace a Smile sám spustí hlasitý alarm. Sedíte na zahrádce a Vaše drahé kolo je opřeno poblíž? Stačí připnout Smile ke kolu, aktivovat pohybový senzor a jakmile se kolo pohne, Smile Vás okamžitě upozorní. Stejně dobře ohlídá třeba kufr ležící v letištní hale u vašich nohou, když si zrovna zdřímnete. Senzor uvnitř Smile navíc umí zaznamenat časový údaj pohybu, i když není zrovna připojen k telefonu. V aplikaci pak po opětovném připojení zjistíte, kdy bylo s trackerem pohnuto. Můžete být v klidu, Smile hlídá za Vás.

GPS lokátor a hledač věcí (klíčů) FIXED Smile se senzorem pohybu

Nemějte starost o své blízké!

Aplikace FIXED Smile nabízí i možnost rodinného sdílení údajů z jednoho Smile pro více uživatelů. Máte strach, aby se Vaše dítě nezatoulalo cestou do školy? Pokud má u sebe sdílený Smile připojený k telefonu, ve Vaší aplikaci se během chvilky ubezpečíte, že dorazilo v pořádku. Na mapě v aplikaci uvidíte v reálném čase polohu zvoleného Smile. Vaši blízcí tak budou vždy v bezpečí pod dohledem Smile.

Nemějte starost o své blízke s GPS lokátorem a hledaemč věcí (klíčů) FIXED Smile

Nastavte bezpečné zóny a noční režim!

Chcete-li vědět o každém připojení a odpojení hlídače Smile od Vašeho telefonu, stačí si zapnout příslušná upozornění. Jelikož však Bluetooth signál kolísá podle místa, kde se právě nacházíte, mohou vás tato upozornění obtěžovat. Proto jsme do aplikace přidali funkci bezpečných zón a nočního režimu. Bezpečná zóna může být Váš byt, dům nebo třeba kancelář. Pokud vstoupíte do bezpečné zóny, upozornění nebudou aktivní. Jestliže zónu opustíte, budete zase vědět o každém odpojení. Noční režim Vás zase ochrání od nečekaných alarmů během spánku.

GPS lokátor a hledač věcí (klíčů) FIXED Smile s možností nastavení bezpečných zón a nočního režimu

Vlastnosti FIXED Smile

  • Sleduje a hlídá vaše osobní věci pomocí Bluetooth lokalizačního čipu
  • "Propípne" vaši věc na stisk tlačítka
  • Usnadní vám hledání ztracené nebo založené věci pomocí Smile radaru
  • Zobrazuje poslední známou polohu Smile trackeru na mapě
  • Integrovaný pohybový senzor
  • Možnost rodinného sdílení polohy jednoho Smile na více telefonech pro bezpečí vašich blízkých
  • Pohybový log Smile Motion zaznamená časy pohybu trackeru v offline módu
  • Dvojstiskem tlačítka vyhledá Smile váš zapadnutý nebo založený telefon.
  • Ozve se vyzváněním
  • Umožňuje zastavit sledování věci, pokud budete delší dobu mimo její dosah. Tím šetří baterii telefonu a zabraňuje opakovanému zobrazování notifikací
  • Dovoluje nastavit notifikace o připojeném či odpojeném Smile čipu přesně podle vaší chuti
  • Funkce safe zóny zastaví notifikace o připojení či odpojení doma, v kanceláři nebo kdekoliv se často pohybujete a notifikace nejsou žádoucí
  • Dává možnost vypnout používání GPS na pozadí, čímž výrazně omezuje nároky aplikace na baterii telefonu
  • Nabízí funkci noční režim, díky které zastavíte notifikace ve zvoleném časovém období
  • Jeho baterie vydrží zhruba jeden rok. Až dojde? Jednoduše si ji sami vyměníte
  • Aplikace pro iOS i Android je kompletně v češtině i slovenštině
  • Aplikace přímo pro Apple Watch
  • Možnost ovládání pomocí SIRI
  • Funkce dálkové spouště fotoaparátu

Obsah balení:

  • 1x Bluetooth hlídač / hledač věcí FIXED Smile
  • 1x knoflíková baterie CR2032

Často kladené dotazy:

Otázka

Odpověď

Na jakou vzdálenost od telefonu Fixed Smile Funguje?

Lokátor komunikuje s telefonem prostřednictvím bezdrátového rozhraní Bluetooth ve verzi 4.0 LE, s tímto rozhraním je vzdálenost limitovaná na až 10 metrů (v závislosti na prostředí)

Jaká baterie napájí GPS lokátor Fixed Smile? Pro napájení lokátoru je použita knoflíková baterie CR2032, která je součástí balení (vložena uvnitř lokátoru Smile). Díky použití nízkoenergetického Bluetooth 4.0 LE dokáže tato baterie pohánět lokátor cca. 1 rok.
Jak vyměnit baterii v lokátoru Fixed Smile? Zde stačí postupovat pomocí přiloženého návodu (ke stažení zde).
Jak spárovat GPS hlídač Fixed Smile s mobilním telefonem. Při prvotním nastavení a párování lokátoru Fixed Smile doporučujeme postupovat podle video návodu v odkazu.
Jak funguje hledání ztracené věcí pomocí GPS lokátoru Smile? Ztracenou věc lze lokalizovat prostřednictvím mobilní aplikace FIXED SMILE, se kterou jste lokátor spárovali. V této aplikaci si můžete prohlédnout poslední známou polohu ztracené věci (tedy poslední polohu, než lokátor vzdálil od telefonu). Tuto pozici si můžete zobrazit na mapě, po opětovnému přiblížení ke ztracené věci se telefon opětovně spáruje s GPS lokátorem a ten můžete v případě potřeby "prozvonit". Lokátor Fixed Smile je totiž osazen malým reproduktorem, který Vám tónem pomůže najít ztracenou věc.
Je GPS lokátor Fixed Smile v češtině? Ano, mobilní aplikace FIXED SMILE je kompletně v češtině.
Jakou verzi operačního systému podporuje aplikace FIXED SMILE? Bezplatná aplikace k lokátoru FIXED SMILE je určena pro operační systém Google Android a to ve verzi 5.0 a vyšší nebo pro systém Apple iOS 10.0 a vyšší.
SMILE po mě chce při párování heslo. Kde zjistím heslo pro párování?
Spojení s Bluetooth hlídačem osobních věcí SMILE je chráněno neveřejným heslem, které zabraňuje neoprávněnému připojení třetích zařízení a osob. Aplikace FIXED SMILE však využívá zabezpečené spojení a v návaznosti na registraci uživatele na serveru FIXED dává možnost spojení bez nutnosti vkládání hesla. Heslo telefon vyžaduje ve chvíli, kdy se pokusíte s hlídačem spojit mimo mobilní aplikaci FIXED. Pokud se tedy snažíte připojit přímo v nastavení Bluetooth vašeho telefonu, budete vyzváni k zadání hesla. Stačí přejít do aplikace SMILE a heslo nebude vyžadováno. K spárování dojde automaticky po zapnutí hlídače SMILE a kliknutí na tlačítko +, které přidává nový SMILE do aplikace.

Parametry
Key finder FIXED Smile s motion senzorem - červená

  • Barva: červená

Video
Key finder FIXED Smile s motion senzorem - červená

Diskuze
Key finder FIXED Smile s motion senzorem - červená

Spinner Výpis se aktualizuje...