Crocs Crocband - Bright Cobalt/Charcoal, M9/W11 (42-43)

výměna nebo vrácení do 30 dnů od prodeje
dočasně nedostupné
1 669 Kč s DPH
1 379 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:735792
Výrobce: Crocs
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Crocs Crocband - Bright Cobalt/Charcoal, M9/W11 (42-43)

Nejvýhledávanější model Crocs!

Již od svého vytvoření patří model Crocs Crocband k nejvyhledávanějším modelům Crocs. Sportovně laděný design s jemnou linkou po obvodu celé boty je považován za velice povedený a líbivý. Působí jemně, nekřiklavě a přesto nepřehlédnutelně. Z nepřeberného množství barevných variant, vzorů pro ženy i muže si vybere opravdu každý.

Nejvyhledávanější pantofle výrobce Crocs - Crocband!
Nazouváky Crocs Crocband ve spoustě barvách a vzorech pro ženy

Pro ženy

Pestrá, pastelová nebo snad odvážné vzorovaná, všechny tyto barvy a vzory zkrášlí chodidla každé ženy.

Pro muže

Vyberte si decentní bílou či černou pro konzervativní muže nebo pestřejší, více barevné varianty, které na nohách muže nikdo nepřehlédne.

Dřeváky Crocs Crocband v decentních i pestrých barvách pro muže
Nazouváky Crocs Crocband v barvách i velikostech pro děti

I pro děti

Slaďte se se Vašimi dětmi a pořiďte i jim tyto komfortní nazouváky Crocs Crocband v dětském provedení. I pro děti jsme připravili nepřeberné množství stylů a barev těchto oblíbených pantoflí Crocband.

Pohodlné i bezpečné

Nazouváky Crocs Crocband jsou známé především svým neuvěřitelným pohodlím. To je zajištěno patentovaným materiálem Croslite™. Materiál dodává pantoflím jedinečnou lehkost, při chůzi tak boty na nohou téměř neucítíte. Přitom jsou velmi měkoučké tak, aby byla Vaše noha jako v peřince. Bez bezpečnosti by to nešlo, právě proto jsou tyto dřeváky doplněny o patní pásek, který zajistí pevné držení chodidla uvnitř boty.

Pohodlné a bezpečné pantofle Crocs Crocband
Dřeváky Crocs Crocband s akupresurním vzorkem

S akupresurním vzorkem

Všechny modely pantoflí Crocs jsou doplněny o akupresurní vzorek, jinak tomu není ani v případě modelu Crocs Crocband. Akupresurní vzorek zajistí příjemnou masáž a prokrvení chodidla při každém kroku, který v těchto nazouvácích uděláte. Díky tomu splňují všechny atributy ortopedické obuvi, protože jsou lehké jako pírko a výstelka kopíruje klenbu nohy.

Bez zbytečného pocení

Nazouváky jsou doplněny o otvory pro perfektní odvětrávání chodidel. Díky správné cirkulaci vzduchu tyto boty omezují pocení chodidel a ty tak nebudou zapáchat, ani když v nich budete chodit celý den. Speciální materiál navíc nevyžaduje skoro žádnou údržbu. Boty stačí sem tam opláchnou čistou vodou, v případě silného znečištění lehce omýt houbičkou se saponátem.

Nazouváky Crocs Crocband pro pohodlí bez zbytečného pocení

Parametry
Crocs Crocband - Bright Cobalt/Charcoal, M9/W11 (42-43)

  • Barva: modrá
  • Velikost: 42, 43
  • Typ obuvi: Pantofle
  • Kolekce: Crocband

Technické parametry
Crocs Crocband - Bright Cobalt/Charcoal, M9/W11 (42-43)

Jak si vybrat správnou velikost?

Boty Crocs si pořizujte ve stejné velikosti, na kterou jste zvyklí v evropském číslování. Při vybírání mějte také na paměti, že klasické modely Crocs (Classic, Coast, Crocband apod.) jsou navrženy tak, aby měla noha v botě vůli. Pokud máte poloviční velikost, doporučujeme objednat další celé číslo.

Jak správně změřit délku chodidla?

Položte svá chodidla na zem a změřte si obě nohy od paty po palec tak, aby čára tvořila úhlopříčku - viz obrázek vpravo. Zaznamenejte si delší rozměr z obou měření a podle tabulky velikostí vyberte tu správnou.

Jak změřit délku chodidla pro obuv Crocs

Jak udržovat obuv Crocs?

Boty Crocs stačí otřít houbičkou, při větším znečištění lze použít saponát (mýdlo, prostředek na nádobí - ne chemikálie typu Savo!). Boty Crocs jsou vyrobeny z extrudované pryskyřice. Nejedná se o gumu! Maximální teplota, které lze obuv Crocs vystavit, je 42 stupňů. Při větší teplotě může bota (zejména tmavší odstíny) reagovat zkroucením či jinou změnou tvaru. Více o obuvi Crocs čtěte zde.

Video
Crocs Crocband - Bright Cobalt/Charcoal, M9/W11 (42-43)

Diskuze
Crocs Crocband - Bright Cobalt/Charcoal, M9/W11 (42-43)

Spinner Výpis se aktualizuje...