Ochranné rukavice FIELDMANN FZO 7010

do 14 dnů
299 Kč s DPH
247 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:738744
Výrobce: FIELDMANN
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Ochranné rukavice FIELDMANN FZO 7010

Pohodlné pracovní rukavice Fieldmann FZO 7010 určené k práci se stroji. Zesílená dlaňová výstelka vyrobená ze syntetické kůže efektivně tlumí vibraceRukavice je možné oblasti zápěstí zajistit páskem na suchý zip.

  • Spodní část vyrobena ze syntetické kůže
  • Svrchní část z pružného neoprenu
  • Poutko pro snadné navlékání
  • Zajištění proti sklouznutí pomocí pásku se suchým zipem
  • Velikost 10"/XL

Fieldmann - značka nářadí a nábytku pro dům i zahradu na českém trhu. Může se pochlubit zajímavou škálou snadno ovladatelných strojů se svěžím a neotřelým designem. Pro tuto značku charakteristická barevná kombinace dodává nářadí hravost a svěžest. A s takovým nářadím je skutečně radost o zahradu pečovat. Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.

Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.

Diskuze
Ochranné rukavice FIELDMANN FZO 7010

Spinner Výpis se aktualizuje...