Ušetřete na dopravném!

Esenciální olej Salus Santalové dřevo - západní Indie, 5 ml

poslední 2 ks skladem
104 Kč s DPH
86 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:800706
Výrobce: Saloos
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Esenciální olej Salus Santalové dřevo - západní Indie, 5 ml

100% přírodní esenciální olej s kořenitou vůní má příznivé antidepresivní účinky, stimuluje trávení, působí antisepticky.

Skutečně 100% přírodní esenciální olej s vůní západního santalového dřeva. Má antidepresivní účinky, stimuluje trávení, je antiseptické, vhodné na chronické záněty močového a pohlavního ústrojí, mírní nachlazení a kašel, pomáhá regeneraci pokožky a erotizuje. Není vhodné při akutních ledvinových potížích a při těhotenství.

Skutečně 100% přírodní esenciální oleje značky Salus patří jednoznačně k nejkvalitnějším na trhu. Každý esenciální olej prochází nejpřísnějšími laboratorními testy a musí splnit náročná výstupní kritéria. Syntetické oleje vyrobené chemickou cestou v laboratořích nemohou nikdy nahradit jedinečné účinky čistě přírodních olejů. Etiketa na lahvičce esenciálního oleje nebo silice by měla vždy obsahovat český a latinský název rostliny a místo jejího původu. Ujistěte se o 100% kvalitě přírodního produktu!

SLOŽENÍ:

  • Amyris Balsamifera Oil (Esenciální olej ze santalového dřeva)

Jak správně používat

  • Inhalace - přidejte do aromalampy či difuzéru 2 až 8 kapek 100% esenciálního oleje podle jeho intenzity a velikosti místnosti nebo naneste pár kapek na papírový kapesníček a vdechujte vůni přímo.
  • Masáž - vlastní tělový a masážní olej vyrobíte smícháním 7 až 45 kapek 100% esenciálních olejů s 50 ml rostlinného oleje.
  • Koupel - rozmíchejte 3 až 10 kapek v nosném základu např. 1 dcl mléka, lžičce medu nebo rostlinného oleje a přidejte do koupele.
  • Nevhodné při akutních ledvinových potížích.

OSTATNÍ
Nepoužívejte neředěné na kůži, chraňte oči a uchovávejte mimo dosah dětí.

Diskuze
Esenciální olej Salus Santalové dřevo - západní Indie, 5 ml

Spinner Výpis se aktualizuje...