Ušetřete na dopravném!

APPLE Adapter Lightning - Digital AV

do 14 dnů
1 372 Kč s DPH
1 134 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:800720 (P/N: MD826ZM/A)
Výrobce: Apple
Záruční doba: 24 / 12 měsíců - nižší při nákupu na firmu

Podrobný popis
APPLE Adapter Lightning - Digital AV

Digitální AV adaptér Lightning můžete používat s iPadem s Retina displejem, iPadem mini, iPhonem 5 a iPodem touch (5. generace) s konektorem Lightning. Digitální AV adaptér Lightning umožňuje zrcadlení všeho, co je zobrazeno na obrazovce zařízení – aplikací, prezentací, webových stránek, fotek a dalšího obsahu – na televizi, displeji nebo projektoru s rozhraním HDMI, případně na jiném kompatibilním displeji v HD rozlišení až 1080p.
 

Pomocí digitálního AV adaptéru Lightning můžete zrcadlit libovolný obsah obrazovky iPadu s Retina displejem, iPadu mini, iPhonu 5 nebo iPodu touch (5. generace) – aplikace, prezentace, webové stránky a další – na HD televizi nebo displeji kompatibilním s HDMI ve vysokém rozlišení až 1080p (filmy se přehrávají v rozlišení až 720p).

Po připojení iPadu s Retina displejem, iPadu mini, iPhonu 5 nebo iPodu touch (5. generace) k HD televizi nebo displeji kompatibilnímu s HDMI můžete sledovat prezentace a filmy na velké obrazovce v rozlišení až 720p.

Digitální AV adaptér Lightning dokáže směrovat digitální zvuk přes obrazovky, které to podporují.

Digitální AV adaptér Lightning připojíte konektorem Lightning k iPadu s Retina displejem, iPadu mini, iPhonu 5 nebo iPodu touch (5. generace) a kabelem HDMI (prodává se zvlášť) k displeji kompatibilnímu s HDMI.

Když je zařízení připojeno k displeji kompatibilnímu s HDMI, můžete je prostřednictvím druhého konektoru Lightning v adaptéru nabíjet a synchronizovat.

* Zrcadlení videa je k dispozici na iPadu 2 nebo novějším, iPadu mini, iPhonu 4S a iPhonu 5, ....

Parametry
APPLE Adapter Lightning - Digital AV

  • Barva: bílá
  • Délka kabelu: 0,1 m
  • Konektor: Apple Lightning, HDMI
  • Typ kabelu: Redukce

Diskuze
APPLE Adapter Lightning - Digital AV

Spinner Výpis se aktualizuje...