Ušetřete na dopravném!

Esenciální olej Salus Citron, 10 ml

NÁŠ TIP
poslední 2 ks skladem
Ušetříte 6 Kč 75 Kč s DPH
69 Kč s DPH
57 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:800848
Výrobce: Saloos
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Esenciální olej Salus Citron, 10 ml

100% přírodní esenciální olej tiší bolest hlavy, pomáhá dezinfikovat vzduch i dýchací cesty, snižuje krevní tlak, povzbuzuje trávení.

Pro své osvěžující účinky je velmi vhodný při duševní námaze, je účinný při bolesti hlavy, infekci dýchacích cest, má antiseptické účinky, snižuje krevní tlak, povzbuzuje trávení a příznivě působí na pleť.

Salus Citron je svěží 100% přírodní silice. Olej s výraznou citrusovou vůní můžete používat samostatně nebo jako základ vonných směsí. Mějte ji po ruce při duševní námaze nebo pokud jste skleslí. Zvláště ji oceníte například při nachlazení. Osvěžuje, neutralizuje pachy, nachází uplatnění jako součást domácích přípravků k úklidu, odpuzuje komáry a ve zředěné formě zmírňuje svědění po poštípání hmyzem.

Skutečně 100% přírodní esenciální oleje značky Salus patří jednoznačně k nejkvalitnějším na trhu. Každý esenciální olej prochází nejpřísnějšími laboratorními testy a musí splnit náročná výstupní kritéria. Syntetické oleje vyrobené chemickou cestou v laboratořích nemohou nikdy nahradit jedinečné účinky čistě přírodních olejů. Etiketa na lahvičce esenciálního oleje nebo silice by měla vždy obsahovat český a latinský název rostliny a místo jejího původu. Ujistěte se o 100% kvalitě přírodního produktu!

SLOŽENÍ:

  • Citrus Limon Peel Oil (Esenciální olej z citronu)
  • Limonene**
  • Citral**
  • **přirozená součást esenciálního oleje


Jak správně používat

  • Inhalace - přidejte do aromalampy či difuzéru 2 až 8 kapek 100% esenciálního oleje podle jeho intenzity a velikosti místnosti nebo naneste pár kapek na papírový kapesníček a vdechujte vůni přímo.
  • Masáž - vlastní tělový a masážní olej vyrobíte smícháním 7 až 45 kapek 100% esenciálních olejů s 50 ml rostlinného oleje.
  • Koupel - rozmíchejte 3 až 10 kapek v nosném základu např. 1 dcl mléka, lžičce medu nebo rostlinného oleje a přidejte do koupele.

OSTATNÍ
Nepoužívejte neředěné na kůži, chraňte oči a uchovávejte mimo dosah dětí.

Diskuze
Esenciální olej Salus Citron, 10 ml

Spinner Výpis se aktualizuje...