Ušetřete na dopravném!

Esenciální olej Salus MÁTA PEPRNÁ, 10 ml

NÁŠ TIP
poslední 3 ks skladem
Ušetříte 19 Kč 99 Kč s DPH
80 Kč s DPH
66 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:800853
Výrobce: Saloos
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Esenciální olej Salus MÁTA PEPRNÁ, 10 ml

100% přírodní esenciální olej zmírňuje dýchací problémy, povzbuzuje mozkovou činnost při únavě, tiší bolest.

Zmírňuje dýchací problémy, povzbuzuje mozkovou činnost při únavě, tiší bolest, je vhodná do koupelí a na masáže. Zmírňuje nevolnost, příznivě ovlivňuje žaludeční činnost. Nepoužívejte při homeopatické léčbě.

Máta peprná je skvělým pomocníkem při širokém spektru onemocnění dýchacích cest. Je s oblibou využívána při rýmě, chřipce a nachlazení. Pomáhá udržet průchodnost dýchacího systému, snižuje otok dýchacích cest a podporuje vylučování hlenu.

Skutečně 100% přírodní esenciální oleje značky Salus patří jednoznačně k nejkvalitnějším na trhu. Každý esenciální olej prochází nejpřísnějšími laboratorními testy a musí splnit náročná výstupní kritéria. Syntetické oleje vyrobené chemickou cestou v laboratořích nemohou nikdy nahradit jedinečné účinky čistě přírodních olejů. Etiketa na lahvičce esenciálního oleje nebo silice by měla vždy obsahovat český a latinský název rostliny a místo jejího původu. Ujistěte se o 100% kvalitě přírodního produktu!

SLOŽENÍ:

  • Mentha Piperita (Máta peprná)

 

Jak správně používat

  • Inhalace - přidejte do aromalampy či difuzéru 2 až 8 kapek 100% esenciálního oleje podle jeho intenzity a velikosti místnosti nebo naneste pár kapek na papírový kapesníček a vdechujte vůni přímo.
  • Masáž - vlastní tělový a masážní olej vyrobíte smícháním 7 až 45 kapek 100% esenciálních olejů s 50 ml rostlinného oleje.
  • Koupel - rozmíchejte 3 až 10 kapek v nosném základu např. 1 dcl mléka, lžičce medu nebo rostlinného oleje a přidejte do koupele.
  • Nepoužívejte při homeopatické léčbě.

OSTATNÍ
Nepoužívejte neředěné na kůži, chraňte oči a uchovávejte mimo dosah dětí.

Diskuze
Esenciální olej Salus MÁTA PEPRNÁ, 10 ml

Spinner Výpis se aktualizuje...