Ultrazvukový aroma difuzér Hütermann S01, 350 ml - zeleno-bílý

do 14 dnů
749 Kč s DPH
619 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:803565
Výrobce: Hutermann
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Ultrazvukový aroma difuzér Hütermann S01, 350 ml - zeleno-bílý

Vylaďte svůj domov do atmosféry pohody a klidu pomocí zvlhčovače vzduchu Hütermann S01. Hodí se pro aromaterapii, chromoterapii (terapie pomocí světla) a vzhledem ke svému designu je tento přístroj i stylovým interiérovým doplňkem.

Zvlhčovač přemění vodu na jemnou vodní páru. Přidáte-li do vody pár kapek esenciálního oleje, aroma difuzér je působením ultrazvuku rozloží na jemné mikročástice, které provoní váš byt. Můžete si zvolit, jakého aromaterapeutického účinku chcete dosáhnout. Skořice vás uklidní a rozveselí, grapefruit zbaví podráždění a hněvu, vůně eukalyptu zmírní vaši únavu a zvýší mozkovou aktivitu a navíc odežene komáry. Účinky aromaterapie jsou prokázané, čich totiž ovlivňuje naši náladu ze všech smyslů nejvíce. Výběrem ze 7 barev LED navíc dosáhnete chromoterapeutického účinku (terapie pomocí barevného spektra).

Tento aromadifuzér pracuje na principu technologie ultrazvuku, a proto je jeho chod velice tichý. Nebude vás rušit ve spánku ani při cvičení jógy. Je vhodný pro ložnice, obývací pokoje, kanceláře, jóga kluby, fitness a SPA centra, masážní salony.

Ovládání přístroje je velmi jednoduché. Jednoduše sundejte víko, naplňte vodou a kápněte několik kapek 100% esenciálního oleje (není součástí balení). Automatický systém vypnutí - přístroj se sám vypne, jakmile se tekutina v něm vypaří. Nehrozí tak nebezpečí poškození přístroje.

Můžete si volit mezi 7 barvami LED osvětlení a můžete si vybrat, zda se barvy budou postupně měnit (přecházet jedna do druhé) nebo si zmáčknutím tlačítka Light vyberte barvu, která se vám nejvíce líbí nebo LED podsvícení zcela vypnout. Každá barva je navíc nastavitelná od jasného po tlumený odstín.

Přístroj také umožňuje vybrat dobu, po kterou bude vytvářet mlžný opar. Lze volit mezi 1 hodinou, 3 hodinami, 6 hodinami nebo může být přístroj zapnut trvale, do doby, než jej aktivně vypnete, nebo než se vypne sám, automaticky poté, co se tekutina v něm odpaří.

Ovládání je možné pomocí dálkového ovladače, který je součástí balení.

Technické údaje:

  • Kapacita nádržky: 350 ml (vystačí cca na 6 hodin vytváření mlžného oparu)
  • Materiál: plast
  • 7 nastavitelných barev LED
  • Objem nádobky: 0,55l
  • Časovač: 1/3/6 h/trvale zapnuto
  • Napájení: síťový napáječ 230 V / 24 V ss (součást balení), 170 cm přívodní kabel
  • Příkon: cca 14 W
  • Barva: zelená-bílá

Parametry
Ultrazvukový aroma difuzér Hütermann S01, 350 ml - zeleno-bílý

  • Druh použití: Aroma difuzér

Video
Ultrazvukový aroma difuzér Hütermann S01, 350 ml - zeleno-bílý

Diskuze
Ultrazvukový aroma difuzér Hütermann S01, 350 ml - zeleno-bílý

Spinner Výpis se aktualizuje...