Ušetřete na dopravném!

Genesis Tin 200 adaptér klávesnice/myši pro PS4/XONE/PS3/SWITCH

do 14 dnů
487 Kč s DPH
403 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:815002 (P/N: NAG-1390)
Výrobce: GENESIS
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Genesis Tin 200 adaptér klávesnice/myši pro PS4/XONE/PS3/SWITCH

KONZOLE? UŽ NEJEN NA GAMEPADU!

Genesis Tin 200 je revoluční adaptér, který umožňuje použití myši a klávesnice s konzolemi PS4, PS3, Xbox One a Nintendo Switch. Tento adaptér nejen usnadňuje hru a výrazně zvyšuje herní zážitek, ale umožňuje také hraní herních titulů, které byly dosud nehratelné pomocí gamepadu. Adaptér vystačí jednoduše připojit dle návodu, bez nutnosti instalace jakéhokoliv softwaru, nebo dodatečné konfigurace.

MALÝ ADAPTÉR, VELKÉ MOŽNOSTI
Genesis Tin 200 je malý adaptér, který poskytuje velké množství možností díky použití myši a klávesnice s konzolemi, což vám usnadní hru a dá náskok před vašimi protivníky. Pomocí adaptéru obdržíte větší množství dostupných kláves, které umožňují nejen preciznější pohyb a zamíření, ale i rychlejší reakci.

VÝVOJOVÝ FIRMWARE
Trh her a příslušenství související s hrami se neustále vyvíjí, proto adaptér Genesis Tin 200 byl naprojektován s myslí do budoucna. Adaptér umožňuje aktualizaci firmwaru prostřednictvím USB (vyžaduje se počítač). V současnosti jsou klávesy přiřazeny automaticky, ale v budoucnu při pomoci aktualizace firmwaru bude možné nakonfigurovat je ručně podle vlastních preferencí.

Adaptér je kompatibilní s většinou zařízení dostupných na trhu *.

-* I přes veškeré úsilí nelze zaručit kompatibilitu se všemi zařízeními dostupnými na trhu.

V případě jakýchkoliv problémů s manipulací, nebo fungováním adaptéru si prohlédněte záložku "Podpora" na naší webové stránce www.genesis-zone.com.

Diskuze
Genesis Tin 200 adaptér klávesnice/myši pro PS4/XONE/PS3/SWITCH

Spinner Výpis se aktualizuje...