Ušetřete na dopravném!

iHealth CLEAR BPM1 chytrý měřič krevního tlaku

dočasně nedostupné
2 797 Kč s DPH
2 311 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Essox - rozložená platba Rozložená platba – zaplaťte teď třeba jen 1/4!
Zbytek později. Bez navýšení, bez poplatků.
4 × 699 Kč
Essox - na splátky Koupit na splátky
Vyberte si variantu splátek, která Vám nejvíce vyhovuje.
Spočítat
Náš kód:823875 (P/N: IH-BPM1)
Výrobce: IHEALTH
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
iHealth CLEAR BPM1 chytrý měřič krevního tlaku

iHealth CLEAR BMP1 je první tlakoměr, který prenáší naměřené hodnoty do vašeho telefonu pomocí WiFi. Chytrý měřič krevního tlaku je přitom velmi jednoduchý, spolehlivý a klinicky schválen Úřadem pro kontrolu potravin a léčiv (FDA). Jediným stisknutím tlačítka dojde k zahájení měření a výsledné hodnoty se během okamžiku zobrazí na barevném 4,3” HD LED displeji tlakoměru s podbarvením od zelené po červenou podle závažnosti. Výsledky si můžete přečíst sami nebo vám je přečte nahlas hlasová asistentka. Tlakoměr mohou používat až dva lidé současně. Paměť iHealth CLEAR BPM1 uchová pro jednoho uživatele až 1000 výsledků jednotlivých měření.

Kdykoliv použijete tlakoměr v dosahu vaší WiFi sítě a otevřete aplikaci iHealth MyVitals, všechny naměřené hodnoty se ihned automaticky přenesou do vašeho telefonu/tabletu. Aplikace záznamenává neomezenou historii a umožňuje výsledky sdílet s rodinou či lékařem. Hodnoty se také ukládají na bezplatný a zároveň bezpečný cloud výrobce.

iHealth CLEAR BPM1 lze používat s aplikací i bez, zároveň představuje nejsnažší cestu k chytrému zdraví pro každého, a to včetně nejstarších generací. Monitorování krevního tlaku nebylo nikdy jednodušší.

Snadné měření, které zvládne i babička
Pro správné provedení měření je potřeba umístit manžetu tlakoměru pevně, ale pohodlně na paži cca 1 až 2 cm nad loket v souladu s nákresy a symboly na manžetě. Paže s manžetou by měla být mírně zdvižena či umístěna na podložce, aby se manžeta nacházela na úrovní srdce. Měření lze provádět i vleže. Po krátké relaxaci, nutné pro zklidnění tlaku, stačí jednou stisknout tlačítko symbolizující prvního či druhé uživatele pro zahájení úkonu. Manžeta se sama nafoukne a postupně vyfoukne při provádění měření. Následně displej zobrazí výsledky měření diastolického a systolického tlaku a také srdečního tepu.

Displej svým podbarvením indikuje závažnost výsledků dle doporučení Světové zdravotnické organizace (WHO):
Optimální tlak – zelená
Normální tlak – zelená
Mírně zvýšený tlak – žlutá
Hypertenze 1. stupně – oranžová
Hypertenze 2. stupně – červená

iHealth CLEAR BPM1 take zaznamenává během měření srdeční křivku a umí detekovat nepravidelný srdeční rytmus (arytmie). Všechny výsledky a hodnoty je však nutné konzultovat se svým praktickým lékařem. Tlakoměr se nabíjí pomocí přiloženého microUSB kabelu. Na jedno nabití zvládne až 180 měření.

Více chytrých funkcí s aplikací iHealth MyVitals
Pokud ovšem potřebujete sledovat dlouhodobější vývoj naměřených hodnot, doporučujeme iHealth CLEAR pravidelně synchronizovat s aplikací iHealth MyVitals, která je zdarma a kompatibilní s chytrými zařízeními se systémem iOS nebo Android a podporou WiFi.

Tlakoměr stačí jen při prvním spuštění spárovat s vaší WiFi sítí. Následně se všechny naměřené hodnoty budou přenášet automaticky do aplikace. Aplikace kromě přehledných grafů dlouhodobého vývoje či tabulkového zobrazení hodnot umožňuje naměřené výsledky editovat a dokonce je sdílet například pomocí emailu s rodinnými příslušníky nebo lékařem.

Meteorologická stanice
V případě, že máte u tlakoměru odpojenou manžetu a zapnete iHealth CLEAR BPM1, zobrazí se vám venkovní a vnitřní teplota. Krevní tlak totiž ovlivňuje mnoho faktorů a jedním z nich je i změna teplot. Jiné hodnoty můžete mít v zimě nebo v létě. iHealth CLEAR vás proto může na teplotní výkyvy upozornit a díky tomu snadněji pochopíte naměřené hodnoty. Ty byste pak měli konzultovat s lékařem.

V aplikaci lze také nastavovat připomenutí času pravidelného měření. Také je možné nastavit iHealth CLEAR podle “Pravidla 3”, tzn. 3 měření ráno, 3 měření večer po 3 dny, pro maximálně relevantní výsledky podle mezinárodních doporučení.

Komplexní sledování osobní zdravotní kondice
Aplikace iHealth MyVitals navíc umožňuje komplexní sledování a měření celé řady životně podstatných hodnot, evidenci fyzické aktivity a příjmu energie v potravě. Na to navazuje funkce plánování osobních cílů, sledování jejich plnění a plánování konkrétních aktivit.

Cloudový účet
Ke svému uživatelskému účtu můžete kromě aplikace přistupovat i na stránkách výrobce iHealth. V případě ztráty nebo poškození mobilního zařízení navíc nepřijdete o své naměřené osobní hodnoty. Jednoduchým propojením více zařízení s online účtem, například chytrého telefonu a tabletu, pak můžete měření provádět s jakýmkoliv z připojených zařízení a výsledky sledovat na všech ostatních.

iHealth CLEAR prošel klinickými testy v souladu s požadavky ESH (Evropské společnosti pro hypertenzi), disponuje certifikací CE pro zdravotní zařízení a je schválen Úřadem pro kontrolu potravin a léčiv (FDA).

Vlastnosti a specifikace:
Chytrý WiFi tlakoměr
Měří systolický a diastolický krevní tlak srdeční pulz a frekvenci
Detekuje arytmie
Barevný 4,3” HD LED displej
Indikace závažnosti výsledků dle barev
Hlasová asistentka
Oscilometrická metoda měření
Automatické nafouknutí manžety a provedení měření stiskem jediného tlačítka
Místo měření: standardní – paže nad loktem
Připojení až dvou uživatelů současně
Offline paměť až pro 2x 1000 měření
Možnost synchronizace s aplikací iHealth MyVitals (zdarma pro zařízení se systémem iOS a Android)
Automatický bezdrátový přenos naměřených hodnot do mobilního zařízení skrze WiFi
Možnost ukládání, editace a prohlížení hodnot na cloudovém účtu, přístup z počítače
Možnost sdílení dat s lékařem – exportujte data např. ve formátu CSV, XLS nebo PDF
Certifikace CE jako zdravotní zařízení
Měří vnitřní a venkovní teplotu
Připojení: WiFi 802.11 b/g/n, 2,4 GHz (nepodporuje 5 GHz síť)
Nabíjení pomocí přiloženého microUSB konektoru
Tlakový rozsah manžety: 0 až 300 mmHg
Přesnost měření tlaku: ±3 mmHg
Rozsah měřeného tlaku (systolický/diastolický): 60 až 260 / 40 až 199 mmHg
Rozsah měřeného srdečního tepu: 40 až 180 úderů za minutu s přesností ±5 %
Délka manžety: 22 až 42 cm
Napájení: microUSB konektor
Typ baterie: Lithium Polymer
Kapacita: 2200 mAh / 3,7 V
Výdrž na jedno nabití: až 180 měření
Automatické vypnutí po 1 minutě nečinnosti
Rozměry přístroje (bez manžety): 119 x 118 x 51 cm
Hmotnost přístroje (včetně manžety): 350 g

Obsah balení:
iHealth CLEAR BPM1 chytrý měřič krevního tlaku
1x manžeta
1x nabíjecí microUSB kabel
Uživatelský manuál

Diskuze
iHealth CLEAR BPM1 chytrý měřič krevního tlaku

Spinner Výpis se aktualizuje...