Zastřihovač vlasů BRAUN HC 5010

dočasně nedostupné
1 214 Kč s DPH
1 003 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:824625
Výrobce: Braun
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Zastřihovač vlasů BRAUN HC 5010

Efektivní zastřihovač vlasů BRAUN HC 5010 s černo-modrým designem poskytuje perfektní funkční vlastnosti i vizuální potěšení. Základem přístroje je výkonný motor a vysoce ostrá čepel, která je plně zabezpečená. Získáváte tak vysoce výkonného pomocníka, s nímž budete vy i vaše vlasy v bezpečí. Velmi praktická je též jeho vodotěsnost, můžete jej proto v klidu omývat pod vodou. Uklízení po zastřihování vlasů nikdy nebylo jednodušší.

Paměťový zámek

Abyste měli jistotu, že se stříháte na požadovanou délku, má tento Braun zastřihovač speciální paměťový zámek, jenž si zapamatuje poslední použité nastavení a vámi vybranou délku udrží po celou dobu úpravy vlasů (dokud se ji sami nerozhodnete manuálně změnit). Můžete si vybrat z 9 délek zastřižení, stačí jen použít modrý nástavec, který nabízí délky od 3 do 24 mm v rozestupech po 3 mm. Pro to úplně nejkratší zastřižení použijte zastřihovač bez nástavce, získáte tak kraťoučký 1mm sestřih.

Síťový i akumulátorový provoz

Zastřihovač je vybaven kvalitní duální baterií poskytující konstantní výkon pro vaše vlasové kreace. Největší volnost získáte použitím bez kabelu. Po 8 h je zastřihovač plně nabitý a umožní vám celých 50 minut úprav, samozřejmě jej můžete používat připojený k síti. Praktická LED kontrolka vám zobrazí stav nabití baterie.  

Snadná údržba

Přístroj je plně omyvatelný, lze jej tedy vložit pod proud tekoucí vody. Toho využijete po skončení používání, abyste z hlavice odstranili zbylé vlasy a přístroj dlouhodobě bezchybně fungoval.

Vlastnosti:

  • 9 nastavitelných délek
  • 1 nástavec
  • Plně omyvatelný
  • Paměťový bezpečnostní zámek
  • Možnost použití s kabelem i bez
  • 8 hodin nabíjení pro 50 minut používání
  • LED indikátor stavu nabití

Diskuze
Zastřihovač vlasů BRAUN HC 5010

Spinner Výpis se aktualizuje...