Blender G21 Perfection white

DOPRAVA ZDARMA
do 30 dnů
4 990 Kč s DPH
4 124 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Essox - rozložená platba Rozložená platba – zaplaťte teď třeba jen 1/4!
Zbytek později. Bez navýšení, bez poplatků.
4 × 1 247 Kč
Essox - na splátky Koupit na splátky
Vyberte si variantu splátek, která Vám nejvíce vyhovuje.
Spočítat
Náš kód:824875 (P/N: PF-1700WH)
Výrobce: G21
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Blender G21 Perfection white

… aneb když se řekne dokonalost. Nástupce nejoblíbenějších mixérů G21 Perfect Smoothie Vitality vstoupí do vašich kuchyní s plnou parádou. Tento ve všech ohledech ideální partner je krásný i chytrý. Silný i výkonný. Rychlý a akční. G21 Perfection je prostě perfektní. Proč vám jej budou všichni závidět?

V kuchyni se umí otáčet

Se svými 32 000 otáček za minutu a výkonem 1 700 W jej ani sebetvrdší celer nezastaví. Hladce rozdrtí kořenovou zeleninu stejně jako led nebo zmrzlé ovoce na vynikající zmrzlinu. Připraví sametově hebké ořechové máslo, čerstvé smoothie, plné vitamínů, i lahodnou polévku a mnoho dalších dobrot.

Mixér G21 Perfection se zeleninou připravenou k mixování na dřevěném stole

Poslouchá na slovo, vlastně na dotek

Držadlo nádoby krásně sedne do vaší ruky. Otvor pro vkládání surovin je tak velký, že se nemusíte zdržovat s krájením na menší kousky. Díky jednoduchému a promyšlenému řešení jej snadno ovládáte pouhými dvěma páčkami, přizpůsobenými tvaru ruky. Otáčky nastavíte praktickým kolečkem. Tvar i výška nádoby jsou optimalizované tak, aby se vložené suroviny dokonale promísily. Šťouchadlem bezpečně posunete vložené přísady až na dno s malou, speciálně vytvarovanou vlnkou pro lepší pohyb surovin. Mixér G21 Perfection je navíc vybaven dvěma ergonomicky tvarovanými madly pro snadné přenášení.

Tělo mixéru G21 Perfection

Nádoba se myčky nebojí

Stěny základní nádoby 2,5 l jsou vyrobeny z tritanu, speciálního odlehčeného zdravotně nezávadného (BPA free) a hlavně vysoce odolného materiálu. Tišší chod jsme pojistili odhlučněním motorové jednotky. Nádoba hladce dosedá na základnu s kovovými převody. Šestice nožů ze super kvalitního materiálu a v ideálním tvaru dokáže jemně nadrtit skutečně vše. Potřebujete dolít trochu vody během mixování? Žádný problém! Díky malému víčku se vám to povede bezpečně i za chodu. Po použití můžete nádobu buď propláchnout nebo vložit do myčky.

TIP: Máte doma mixér G21 Perfect Smoothie Vitality nebo G21 Smart Smoothie Vitality? Pak můžete nádobu mixéru G21 Perfection použít i k němu, jsou plně kompatibilní.

Speciální brus nožů zkracuje délku mixování

Čtyři nože hladké a dva se zoubkováním tvoří dokonalou šestici. Najemno rozdrtí veškeré ovoce i zeleninu. Ano, i nejtvrdší suroviny, jako je například mrkev nebo celer, zvládnou do minuty. Dokonce i své oblíbené kokosové mléko připravíte za chvilku. Pokud chcete častěji připravovat různé pomazánky či ořechová másla, doporučujeme vám pořídit si i menší nádobu o objemu 0,9 l.

Ingredience v nádobě mixéru

Tělo s prodlouženou zárukou

Na nejdůležitější část mixéru - tělo s elektronikou a motorem - máte dokonce čtyřletou záruku. Díky prvotřídním materiálům a promyšlenému zpracování trupu blenderu jsme si kvalitou jisti. Prodlouženou záruku získáte registrací na webu http://g21-warranty.com/registration. Využijte tuto možnost a po koupi se zaregistrujte. Prodloužená záruka 2 + 2 roky se vyplatí!

Prodloužená záruka 4 roky na tělo mixéru

Specifikace

Značka G21
Model Perfection
Mixér
Výkon 1700 W
Otáčky 32 000 / min
Hlučnost 52 dB
Objem nádoby 2,5 l
Materiál nádoby Tritan Copolyester
Ostatní
Barva bílá
Hmotnost 5,4 kg
Rozměry (Š x V x H) 230 x 565 x 230 mm
Hmotnost balení (Š x V x H) 7,7 kg
Rozměry balení (Š x V x H) 300 x 450 x 370 mm

Obsah balení

  1. Blender G21 Perfection
  2. Nádobka 2,5 l
  3. Víko
  4. Malé víčko
  5. Plastová stěrka
  6. Klíč na utažení nože

Diskuze
Blender G21 Perfection white

Spinner Výpis se aktualizuje...