Ušetřete na dopravném!

HealthyCo Proteinella 400 g - bílá čokoládá

NÁŠ TIP
  Je nám líto, ale zboží je aktuálně vyprodáno.
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:826630
Výrobce: HealthyCo

Podrobný popis
HealthyCo Proteinella 400 g - bílá čokoládá

Proteinella obohacená o bílkoviny (syrovátkový proteinový izolát) je bez přidaného cukru. Obsah cukru (jen 6,6 g na 100 g) pochází ze surovin použitých při výrobě. Maltitol, který Proteinella obsahuje, je vlastně alkoholický cukr s kalorickou hodnotou o asi 70 % nižší než má běžný cukr. Významným plusem maltitolu je, že má asi o polovinu nižší glykemický index než sacharóza (běžný cukr), to znamená, že nezvyšuje hladinu cukru v krvi jako běžný cukr. Proteinella je tudíž vhodná právě pro ty, kteří chtějí přijímat sladkosti, ale i pro diabetiky. Navíc nezpůsobuje kažení zubů a část tohoto alkoholického cukru se nevstřebává do krve.

Dále obsahuje také vlákninu, která zpomaluje vstřebávání cukrů a tím ještě více zpomaluje zvyšování cukru v krvi. A co tuky? Ty jsou zastoupené v poměrném množství, a to především z lískových oříšků a kakaa, které obsahují kromě zdraví prospěšných tuků také přirozený obsah antioxidantů a vitamínů. Navíc neobsahuje palmový olej.

Proteinella HealthyCo:

  • Nová oříškovo-čokoládová pomazánka s vynikající přirozenou chutí obohacená o bílkoviny (syrovátkový proteinový izolát), bez přidaného cukru.
  • Obsahuje Maltitol (alkoholický cukr) s kalorickou hodnotou o asi 70 % nižší než běžný cukr a asi o polovinu nižším glykemickým indexem než sacharóza.
  • Obsah zdravých tuků, antioxidantů a vitamínů je zastoupený surovinami použitými na výrobu, například lískové oříšky, kakao a kokosový olej.

Proteinella a její výhody

  • zdravá alternativa lískooříškového krému
  • obsahuje 13,2 g proteinu na 100 g
  • neobsahuje palmový olej ani přidané cukry
  • má perfektní chuť a jemnou texturu

Složení

  • Příchuť jemné oříšky: sladidlo: maltitol, slunečnicový olej, syrovátkový proteinový koncentrát (mléko) (12 %), lískové oříšky (10 %), sladká sušená syrovátka (z mléka), odtučněný kakaový prášek (6,5 %), kakaové máslo, kokosový olej, emulgátor: lecitin (slunečnicový), přírodní vanilkové aroma.
  • Příchuť bílá čokoláda: sladidlo: maltitol, slunečnicový olej, mléčná pěna (13%), koncentrát syrovátkového proteinu (z mléka) (12%), kakaové máslo, kokosový olej, emulgátor: lecitin (slunečnice), vanilkový extrakt.
  • Slaný karamel: sladidlo (maltitol), slunečnicový olej, koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka) 12%, sušené odstředěné mléko, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (2%), kokosový olej, zahuštěné máslo (z mléka), emulgátor (slunečnicový lecitin), mořská sůl, přírodní aroma, barvivo (extrakt z papriky).

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 100 g
Energetická hodnota 2057 kJ / 496 kcal
Tuky 35,2 g
z toho nasycené 7,7 g
Sacharidy 44,9 g
z toho cukry 6,6 g
Vláknina 2,5 g
Bílkoviny 13,2 g
Sůl 0,18 g

Upozornění

  • Nadměrná dávka nebo zvýšená koncentrace může způsobit nafukování nebo projímavé účinky. Produkt neslouží jako náhrada pestré stravy. Skladujte mimo dosah malých dětí a slunečního záření, v suchu a chladu. Skladování v chladu a temnu prodlužuje jeho trvanlivost.
  • Alergeny: Obsahuje mléko a lískové ořechy. Může obsahovat mandle.

Diskuze
HealthyCo Proteinella 400 g - bílá čokoládá

Spinner Výpis se aktualizuje...