Ušetřete na dopravném!

Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor 2

VÝPRODEJ
Cena platí do vyprodání zásob.
poslední 2 ks skladem
Ušetříte 11 Kč 183 Kč s DPH
173 Kč s DPH
143 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:828858
Výrobce: Xiaomi
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor 2

Teplota a vlhkost vzduchu jsou úzce spjaty s naším zdravím. Jakékoliv náhlé změny mohou způsobit pocit sucha v ústech, nachlazení, horečku, alergii a celkový pocit nepohodlí. Mi Temperature and Humidity Monitor 2 vás upozorní na sebemenší změny teploty a vlhkosti vzduchu. Navíc jej budete moci propojit s jinými chytrými zařízeními, díky čemuž budete moci upravovat teplotu a vlhkost v celém vašem domě a zajistíte si větší pohodlí.

Připojí se k chytrým zařízením

Prostřednictvím Mi Bluetooth Gateway propojíte Mi Temperature and Humidity Monitor 2 s dalšími chytrými zařízeními, což vám umožní pohodlně optimalizovat teplotu a vlhkost ve vašem domově, díky čemuž se v něm budete cítit za všech okolností pohodlně a příjemně.

Automaticky zapne topení i zvlhčovač

Jakmile teplota u vás doma začne klesat, topení se bude zapínat automaticky. Nastavte si limitní teploty v aplikaci Mi Home. Totéž platí i pro zvlhčovač vzduchu. I on se bude zapínat a vypínat automaticky podle toho, jaké limitní hodnoty pro vlhkost nastavíte v aplikaci Mi Home.

Upozornění v režimu Dítě

Navrženo s ohledem na zdraví našich nejmenších. V režimu Dítě vás aplikace Mi Home upozorní na skutečnost, že hodnoty teploty a vlhkosti vzduchu přesáhly komfortní zónu vašeho dítěte. Spolu s tím vám aplikace také navrhne, jak nastalou situaci řešit, což vaší rodině zaručí všestrannou ochranu.

Minimální spotřeba energie

Mi Temperature and Humidity Monitor 2 využívá displej s ultra nízkou spotřebou energie. Jedna knoflíková baterie zajistí dostatek energie až na jeden rok. Vám tak odpadnou starosti s pravidelnou výměnou.

Vysoce precizní senzor

Mi Temperature and Humidity Monitor 2 disponuje vestavěným, vysoce precizním digitálním senzorem teploty a vlhkosti vzduchu švýcarského výrobce Sensirion, jenž je schopen rychle a přesně detekovat změny v teplotě již od 0,1 °C spolu s výkyvy vlhkosti již od 1 % relativní vlhkosti. Na veškeré změny vás také neprodleně upozorní.

Technické údaje:

  • Model: NUN4126GL
  • LCD displej: 1,5"
  • Rozměry: 43 x 43 x 12.5 mm
  • Rozsah detekce teploty: 0°C~60°C, 0.1°C přesnost
  • Rozsah detekce vlhkosti: 0% ~ 99% RH, 1%RH přesnost
  • Materiál: ABS, PMMA
  • Bezdrátové připojení: Bluetooth 4.2
  • Typ baterie: CR2032 (není součástí balení)

Diskuze
Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor 2

Spinner Výpis se aktualizuje...