Ušetřete na dopravném!

Sada produktů Saloos Pro každodenní péči - Citrus

do 5 dnů
Ušetříte 44 Kč 421 Kč s DPH
377 Kč s DPH
311 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:829353
Výrobce: Saloos

Podrobný popis
Sada produktů Saloos Pro každodenní péči - Citrus

Set produktů pro každodenní péči s vůní citrusu značky Saloos

Dárkové balení s povzbuzující vůní citrusů se postará o osvěžující péči celého těla a poradí si i s celulitidou. Sada obsahuje: 

  • Tělový a masážní olej Celulinie (50ml) - je vynikající čistě přírodní masážní olej, který podporuje lymfatický systém. Účinně bojuje proti celulitidě, zvyšuje pevnost a pružnost pokožky. Pravidelnou masáží problematických partií zamezuje tvorbě celulitidy, při které je narušen krevní a lymfatický oběh. Celulinie tento oběh opět aktivuje, zlepšuje cirkulaci tekutin a tím pomáhá odplavovat z těla zadržené toxiny a odpadní látky. Výsledkem pravidelné masáže problematických partií, jako jsou hýždě a stehna, je výrazně hladší a pevnější pokožka. Celulinie mohou používat i muži jako velmi příjemný způsob relaxace s vůní citrusů. Jedná se o čistý přírodní produkt v biokvalitě.
  • Balzám limeta-lemongrass bio Karité (50 ml) - svěží kombinace vůní citrusových plodů a regenerační účinky léčivého bio bambuckého másla a bio olejů přináší příjemné okamžiky uvolnění a odpočinku. Spojení 100 % přírodní esence limety, lemongrassu a grepu dodává organismu novou energii a současně osvěží unavené tělo i mysl. Balzám je vhodný k relaxačním masážím i každodennímu ošetření celého těla. Pokožku zanechává nádherně hebkou a jemně provoněnou. Čistý přírodní produkt v biokvalitě.
  • Balzám vanilla bio Karité (19 ml) -

    luxusní tělový balzám v kombinaci drahocenné exotické vanilky Bourbon a nádechu jemného citrusového oleje potěší vaše smysly. Speciálně vytvořená receptura se vzácnou vanilkou, bio bambuckým máslem, jojobovým olejem a léčivými vosky pokožku dokonale ošetřuje, zvláčňuje, vyživuje, hydratuje a regeneruje. Teplé tóny vůně vanilky zbavují stresu, naplňují optimismem, posilují a harmonizují psychiku, navozují příjemný spánek a sladké sny. Čistý přírodní produkt v biokvalitě. Produkt je vhodný i pro děti.

Diskuze
Sada produktů Saloos Pro každodenní péči - Citrus

Spinner Výpis se aktualizuje...