Ušetřete na dopravném!

Sada produktů Saloos Pro každodenní péči - Relax

do 5 dnů
Ušetříte 43 Kč 413 Kč s DPH
370 Kč s DPH
305 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:829355
Výrobce: Saloos

Podrobný popis
Sada produktů Saloos Pro každodenní péči - Relax

Sada produktů Saloos Pro každodenní péči - Relax

Exkluzivní dárková sada obsahuje vše, co potřebujete pro chvilky domácí relaxace a péči o tělo. Sada obsahuje:

  • Tělový a masážní olej Relax (50ml) - je špičkový čistě přírodní masážní olej k příjemné uvolňující masáži pro celkové zklidnění a uvolnění po náročném dni, dokonalý společník pro chvíle odpočinku a lenošení. Regeneruje a zvláčňuje pokožku. Vyvážená kombinace relaxačních esenciálních olejů působí příznivě při napětí, stresu, únavě, pomáhá k obnově energie pro další den. Obsahuje jedinečnou kombinací pečlivě vybraných rostlinných olejů lisovaných za studena a esenciálního oleje levandule extra. Obsahuje nejvyšší množství cenných bioaktivních látek, vitamínů a minerálů v přirozené podobě a dovede je v maximální míře předat našemu tělu. Proniká až do nejhlubších vrstev pokožky, působí komplexně a nejúčinněji. Jedná se o čistý přírodní produkt v biokvalitě. Produkt je vhodný i pro děti.
  • Rakytníkový balzám bio Karité (50ml) - jedinečné spojení bio bambuckého másla a vzácného oleje z rakytníku řešetlákového svými léčivými účinky poskytuje kůži spolehlivou ochranu před volnými radikály. Omezuje tvorbu vrásek. Velmi účinný na kožní onemocnění, akné, ekzémy a lupénku. Má vysoce regenerační účinky po ozařování, popáleninách a drobných poraněních. Bez parfemace, vhodný i pro malé děti. Čistý přírodní produkt v biokvalitě.
  • Balzám na nehty bio Karité (19ml) - masáž nehtů a nehtového lůžka přispívá ke zjemnění a zvláčnění nehtové kůžičky a tím ke snadné úpravě nehtů. Používání balzámu by se mělo stát samozřejmou součástí manikůrního rituálu. Kůžička je měkčí a dobře se zatlačuje (nejlépe dřevěnou tyčinkou), riziko tvorby záděrů a vzniku infekce je nižší. Bambucké máslo v kombinaci s dýňovým olejem, bohatým zdrojem zinku, má blahodárný vliv na zpevnění a posílení nehtů. Čistý přírodní produkt v biokvalitě.

O značce Saloos:

Česká č.1 v oboru aromaterapeutických přípravků určených pro přirozenou péči o pokožku. Jako první v ČR jsme dokázali splnit náročné podmínky certifikace, která v roce 2007 vedla k získání ochranné CPK BIO. Naše produkty příjemným způsobem mohou ovlivnit zdraví i celkovou pohodu těla. Základním principem Saloos je péče o tělo v souladu s přírodou, ze které čerpáme to nejlepší a kterou bez zatížení zachováváme pro další generace.

Diskuze
Sada produktů Saloos Pro každodenní péči - Relax

Spinner Výpis se aktualizuje...