Ušetřete na dopravném!

XBOX Series S - 512GB

DOPRAVA ZDARMA
do 14 dnů
7 144 Kč s DPH
5 904 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Essox - rozložená platba Rozložená platba – zaplaťte teď třeba jen 1/4!
Zbytek později. Bez navýšení, bez poplatků.
4 × 1 786 Kč
Essox - na splátky Koupit na splátky
Vyberte si variantu splátek, která Vám nejvíce vyhovuje.
Spočítat
Náš kód:829477 (P/N: RRS-00010)
Výrobce: Microsoft
Záruční doba: 24 / 12 měsíců - nižší při nákupu na firmu

Podrobný popis
XBOX Series S - 512GB

HRAJTE DÁL
Na novém zcela digitálním Xboxu Series S budete mít vždycky co hrát, ať už to jsou nejnovější hry, vaše oblíbené tituly z více než stovky dostupných her v knihovně Xbox Game Pass nebo kterákoli z tisíců zpětně kompatibilních klasických her.

PLNĚ DIGITÁLNÍ KONZOLE NOVÉ GENERACE
Vydejte se zcela digitálním směrem s Xboxem Series S a vytvořte si knihovnu digitálních her. Vaše hry, uložené pozice a zálohy jsou v bezpečí v cloudu. Navíc můžete využít možnost si předobjednat, předinstalovat a začít hrát hry už od prvního okamžiku, kdy budou dostupné.

NOVÁ DEFINICE RYCHLOSTI
Architektura Xbox Velocity Architecture postavená na speciálním SSD spolupracuje s inovativní technologií SOC a nabízí hraní až při 120 snímcích za sekundu na naší vůbec nejmenší konzoli.

DO TOHO!
Rychlejší načítání. Pijte rychle. Hry se načítají výrazně rychleji díky speciálnímu SSD v Xboxu Series S.

Změňte hru. Díky Rychlému obnovení můžete bez problémů přepínat mezi několika různými hrami a okamžitě pokračovat tam, kde jste skončili.

NAVÝŠENÍ KAPACITY. BEZ OMEZENÍ VÝKONU.
Karta rozšíření úložiště Seagate 1 TB pro Xbox Series X|S se zapojí do vyhrazeného portu pro rozšíření úložiště na zadní straně konzole, duplikuje interní SSD v konzoli a poskytuje další úložiště se stejným výkonem. (V prodeji samostatně.)

VYPADÁ LÉPE.
HRAJE SE LÉPE.

DirectX Raytracing zajištěný architekturami Zen 2 a RDNA od AMD se postará o realistické osvětlení, stíny a přesné odrazy, díky kterým budou herní světy dynamické a plné života.

POSLOUCHEJTE, JSTE V OBKLÍČENÍ ZVUKEM.
3D prostorový zvuk je dalším krokem ve vývoji zvukových technologií a využívá pokročilé algoritmy k vytvoření živoucích světů, které vás pohltí.

Klíčové charakteristiky: 

  • Xbox Velocity Architecture: Vyzkoušejte si rychlost a výkon nové generace s architekturou Xbox Velocity Architecture, která je poháněna na míru vytvořeným SSD a integrovaným softwarem.
  • Rozšíření herní knihovny: Zahrajte si tisíce her ze čtyř generací konzolí Xbox s funkcí zpětné kompatibility, včetně optimalizovaných titulů při spuštění.
  • Xbox Game Pass: Získejte neomezený přístup k více než 100 vysoce kvalitním hrám pomocí předplatného Xbox Game Pass, včetně všech nových titulů Xbox Game Studios, jako je Halo Infinite, v den jejich vydání.
  • Inteligentní doručení: Zahrajte si nejlepší dostupnou verzi své hry bez ohledu na to, na jakém zařízení hrajete, díky funkci Inteligentní doručení.
  • Hrajte dál: Na novém zcela digitálním Xboxu Series S budete mít vždycky co hrát, ať už to jsou nejnovější hry, vaše oblíbené tituly z více než stovky dostupných her v knihovně Xbox Game Pass nebo kterákoli z tisíců zpětně kompatibilních klasických her.
  • Plně digitální konzole nové generace: Vydejte se zcela digitálním směrem s Xboxem Series S a vytvořte si knihovnu digitálních her. Vaše hry, uložené pozice a zálohy jsou v bezpečí v cloudu. Navíc můžete využít možnost si předobjednat, předinstalovat a začít hrát hry už od prvního okamžiku, kdy budou dostupné.
  • Do toho! Hry se načítají výrazně rychleji díky speciálnímu SSD v Xboxu Series S.
  • Poslouchejte: 3D prostorový zvuk je dalším krokem ve vývoji zvukových technologií a využívá pokročilé algoritmy k vytvoření živoucích světů, které vás pohltí.
  • Optimální výkon: Nový bezdrátový ovladač pro Xbox nabízí vytříbené pohodlí a okamžité sdílení v oblíbeném elegantním designu.
  • Hry vytvořené pomocí vývojové sady Xbox Series X | S předvádí bezkonkurenční doby načítání, grafické zpracování, rychlosti odezvy a obnovovací frekvence až 120 snímků za sekundu.

Technické specifikace:

  • CPU: Vlastní procesor Zen 2 s 8 jádry na taktovací frekvenci 3,6 GHz (3,4 GHz se SMT)
  • GPU: 4 TFLOPS, 20 CU na 1,565 GHz
  • Paměť: 10 GB GDDR6 s 128bitovou šířkou sběrnice
  • Vnitřní úložiště: 512GB Vlastní NVME SSD
  • Rozlišení ve hrách: 1440p
  • Výkonnostní cíl: Až 120 FPS

Xbox Series S se začne prodávat 10. listopadu 2020.

Diskuze
XBOX Series S - 512GB

Spinner Výpis se aktualizuje...