Ušetřete na dopravném!

LECHUZA Maska na nos a ústa, Černá - velikost L

VÝPRODEJ
Cena platí do vyprodání zásob.
poslední 2 ks skladem
Ušetříte 12 Kč 36 Kč s DPH
24 Kč s DPH
20 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:829806
Výrobce: Lechuza
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
LECHUZA Maska na nos a ústa, Černá - velikost L

Maska na nos a ústa PLAYMOBIL, černá, velikost L (12,5 x 12,5 cm).

Maska pro ochranu před infekčními onemocněními. K dostání ve třech velikostech S, M, L a čtyřech barvách (černá, šedá, tyrkysová a oranžová). Výborná ochrana před infekčními onemocněními, současně chrání i ty, kdo jsou okolo Vás.

  • Jednoduchá údržba a rychlá výměna filtračních vložek.
  • K filtraci je možné použít papírové kapesníky, které se jednoduše vloží do masky.
  • Plastovou část lze kompletně omývat běžnými desinfekčními prostředky.

Otázky a odpovědi – Maska na nos a ústa od PLAYMOBIL.

  1. Z jakého materiálu je maska ​​na nos a ústa PLAYMOBIL vyrobena?

Je vyroben z vysoce kvalitního a obzvláště odolného plastu, zejména TPE (termoplastické elastomery).

  1. Kde se vyrábí maska ​​nosu a úst PLAYMOBIL?

Vyrábí se v Dietenhofenu v Německu. Maska je kvalitní výrobek vyrobený v Evropě.

  1. Kde je možné masku získat?

V ČR. masku zakoupíte u prodejců květináčů LECHUZA. Poptávka je velká.

  1. Které třídy ochrany masky splňují?

Maska není ani lékařským výrobkem, ani osobními ochrannými prostředky ve smyslu evropského předpisu o OOP. Riziko infekce jiných lidí kapičkovou infekcí se nošením masky na nos a ústa snižuje. Za tímto účelem vloží uživatel do masky před každým použitím nový filtrační prvek. Jako filtry lze použít různé absorpční materiály, jako jsou běžně dostupné kapesníky.

  1. Co je třeba dodržovat při nošení a čištění masek?

Při nošení masky je vždy nutné dodržovat všechny hygienické předpisy, aby se snížilo riziko infekce, jako je bezpečná vzdálenost nejméně 2 m od ostatních lidí, pravidelné důkladné mytí rukou a doporučení kýchání a kašlání. Masku je nutné nejpozději po 10 hodinách používání důkladně očistit horkou vodou a čisticím prostředkem. Maska je opakovaně použitelná, a tedy produkt, který šetří zdroje a je udržitelný. Filtr (např. kapesník) musí být po použití zlikvidován.

Při nasazování masky se ujistěte, že nos a ústa jsou zcela zakryty. Menší vzduchové štěrbiny v oblasti tváře to neruší a poskytují nositeli další dýchací vzduch. Riziko infekce ostatních kapičkovou infekcí je významně sníženo filtračním prvkem v náustku. Pomocí dodávaného elastického pásu je možné individuální přizpůsobení příslušnému tvaru obličeje. Pevná gumička zabraňuje klouzání během pohybu. Doporučuje se udržovat masku suchou, a ne v uzavřené nádobě.

  1. Jaké jsou výhody masky?

Ve srovnání s jednorázovými maskami a modely vyrobenými z textilu spočívá výhoda masky na nos a ústa v její opětovné použitelnosti, a tedy v pečlivém využívání zdrojů. Díky použití filtru ve speciálním náustku lze masku PLAYMOBIL použít prakticky kdykoli – bez dlouhé doby schnutí. Jedná se o produkt s dlouhou životností, který téměř nevykazuje žádné známky opotřebení. Zatímco masky vyrobené z látky je třeba pravidelně prát, masku na nos a ústa PLAYMOBIL lze snadno čistit horkou vodou a mýdlem. V závislosti na materiálu mohou být látkové masky také velmi vlhké v oblasti úst po 3-4 hodinách. Na použití dezinfekčních prostředků se kriticky nahlíží také u textilních masek, protože to může ovlivnit funkčnost – u plastů tento problém neexistuje.

  1. Pro koho je maska ​​vhodná?

Maska je v zásadě vhodná pro všechny, ale zvolený model by měl odpovídat velikosti hlavy. Maska na nos a ústa Playmobil byla původně vyvinuta pro všechny zaměstnance, a byla proto vyrobena pro dospělé ve velikosti L (tyrkysová barva). Tento model může být pro některé tvary hlavy příliš velký. Playmobil proto nabízí i jiné velikosti. Kvůli vysoké poptávce je nyní maska ​​k dispozici také ve velikosti S, která je k dispozici v oranžové barvě. Tento model je vhodný pro malé hlavy

Diskuze
LECHUZA Maska na nos a ústa, Černá - velikost L

Spinner Výpis se aktualizuje...