Indiana krůtí Jerky je sušené maso vyrobené podle starých indiánských receptur nejnovějšími technologiemi přizpůsobené chuťovým buňkám Evropanů. Jerky je nemastný zdravý snack vydatný na proteiny, s nízkým cholesterolem a velmi nízkým obsahem tuku. Indiana Jerky obsahuje nový druh soli K-salt, který nezatěžuje negativně lidský organismus.
Proč Jerky?
Složení: krůtí maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, pepř, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný.
Upozornění: Potravina. Skladujte při teplotě +5°C - +30°C. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Absorbér kyslíku uvnitř není určen k požití.
Firmu Indiana s.r.o. založili v roce 2002. Dnes je dokonce největším výrobcem sušeného masa v Česku a zároveň patří mezi tři největší výrobce v Evropě!
Sušené maso Indiana Jerky exportují také do více než 20 zemí – od ostrova Martinik v Karibiku až po barevný ostrov Réunion v Indickém oceánu, který každého návštěvníka naprosto dostane.