Ušetřete na dopravném!

Spokey DIXIE dětská lyžařská přilba modrá - vel. S

Vybrat velikost
vel. S
vel. M
  Je nám líto, ale zboží je aktuálně vyprodáno.
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:831146
Výrobce: SPOKEY
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Spokey DIXIE dětská lyžařská přilba modrá - vel. S

Dětská radost z jízdy

Není nic lepšího než zimní šílenství ve velkém stylu. A to od útlého věku! Právě pro mladé adepty snowboardingu a lyžování jsme připravili dětské přilby Spokey DIXIE. Díky šťavnatým barvám a modernímu designu si DIXIE zamiluje každé dítě už na první pohled. Víme, jak je důležitá bezpečnost, zejména u těch nejmenších. Proto jsme vynaložili veškeré úsilí, aby dětský model DIXIE splňoval ty nejvyšší standardy a umožňoval bezstarostnou zábavu během outdoorových aktivit. Certifikát CE EN 1077, je evropský bezpečnostní certifikát, který naše modely DIXIE samozřejmě mají. Pro jednoduchost a pohodlí jsme použili regulační systém Head Lock, který umožní optimálně přizpůsobit přilbu obvodu hlavy.

Je důležité, abyste dětem neoblékali pod přilbu hrubou čepici. Oddálí tak přilbu od hlavy, což sníží úroveň ochrany. Místo toho zvolte tenkou čepici nebo kuklu. Bojíte se však, že přilba nebude dostatečně udržovat teplo? Zcela zbytečně! Přilba poskytuje potřebné teplo a ve většině případech není potřeba přidávat další vrstvy.

Pohodlně a bezpečně

U našich produktů si stanovujeme vždy ty nejvyšší požadavky. Proto byly dětské přilby Spokey DIXIE vyrobeny s důrazem na ty nejmenší detaily zaručující bezpečnost. Přilba váží pouhých 400 gr a je vyrobena technologií Out-Mold. Co to znamená? Vnitřní vrstva a vnější tvrdá skořepina nejsou spojeny dohromady. Výhodou této technologie je pohyblivost vnější skořepiny, která účinně rozptyluje sílu nárazu a navíc má dodatečnou vrstvu – pěnu, která tlumí nárazy. Přilba má 6 otvorů pro ventilaci a odvod vlhkosti, což poskytuje větší pohodlí. Komfort poskytují také teplé a tvarované klapky na uši.

Pro správný výběr velikosti, změřte obvod hlavy dítěte v cm – uprostřed čela a nad ušima. Například: pokud obvod hlavy bude 54 cm, zvolte velikost M, jejíž rozměry jsou 52-56 cm.

Sportovní šílenství od útlého věku #veSpokeyStylu!

Láska ke sportu by se měla rozvíjet od útlého věku, a proto nejnovější produktová řada značky Spokey zahrnuje i jedinečné produkty pro děti. Díky naší vášni k zimním sportům splní vybavení Spokey požadavky i těch nejnáročnějších lyžařů a snowboardistů. Letošní zima bude jedinečná!

Parametry:

  • váha: 530 g regulace: Head Lock
  • technologie: out-mold
  • vnější povrch: ABS
  • vnitřní vrstva: černá EPS
  • rychlé zapínání pod krkem
  • ventilační otvory
  • klapky na uši
  • certifikát: CE EN 1077
  • rozměr S: 48-52 cm

Diskuze
Spokey DIXIE dětská lyžařská přilba modrá - vel. S

Spinner Výpis se aktualizuje...