Spokey AMUND TOP Pánské termotriko - vel. M/L

  Je nám líto, ale zboží je aktuálně vyprodáno.
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:831202
Výrobce: SPOKEY
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Spokey AMUND TOP Pánské termotriko - vel. M/L

Komfort za všech podmínek


Termoprádlo to je oblečení, které by rozhodně nemělo chybět ve vašem šatníku. Je ideální pro venkovní tréninky, trekking, bruslení a je rozhodně nepostradatelné během zimního šílenství na sjezdovkách. Pánské termo triko Spokey AMUND je navrženo pro nejnáročnější příznivce fyzické aktivity. Rychle odvádí pot a vlhkost, má bakteriostatické vlastnosti a je rychleschnoucí. Díky tomu zůstává pokožka suchá a neztrácí na teplotě. Další výhodou technologie Seamless je bezešvé provedení, které nedráždí pokožku, minimalizuje riziko otlaků a oděrů a zaručuje tak velmi pohodlné nošení. Kombinace vláken různé tloušťky vytváří tzv. bodymapping, který zajišťuje dostatečnou prodyšnost prádla. Termo triko AMUND je flexibilní a velmi trvanlivé, zajišťuje ochranu před chladem a perfektně funguje i v těch nejnáročnějších podmínkách.

Výhody termoprádla


Dobře vybrané termoprádlo by se mělo dokonale přizpůsobit tělu. Díky tomu neomezuje pohyb. Termo triko Spokey je vyrobeno z velmi příjemného materiálu na dotek, což dále zvyšuje pohodlí při používání. Termoprádlo zabraňuje tvorbě zápachů a vzhledem k antistatickým vlastnostem neelektrizuje. Díky vysoce kvalitním materiálům a vynikajícímu zpracování, vám termo triko AMUDA poslouží po mnoho sezón. Je však třeba pamatovat správnou péči. Ta by měla probíhat po každém použití. Termoprádlo perte při teplotě uvedené na štítku, nejlépe v prostředích určených pro děti, bez agresivních chemikálií a bělidel.

Nejvyšší kvalita #veSpokeyStylu!


Na naše výrobky klademe vysoké požadavky, proto při jejich výrobě používáme materiály nejvyšší kvality. To je zvláště důležité v případě oblečení. Moderní design, velmi kvalitní materiály a novodobé technologie, které používáme při výrobě termoprádla, vám zaručí, že se již žádná venkovní aktivita bez termoprádla Spokey zkrátka neobejde.



Parametry:

  • rozměry: M/L - XL/XXL
  • materiál: 65% nylon / 30% polyester / 5% spandex
  • bezešvé

Diskuze
Spokey AMUND TOP Pánské termotriko - vel. M/L

Spinner Výpis se aktualizuje...