Spokey NAKNEK Set pánského termoprádla - triko a spodky - vel. M

  Je nám líto, ale zboží je aktuálně vyprodáno.
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:831208
Výrobce: SPOKEY
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Spokey NAKNEK Set pánského termoprádla - triko a spodky - vel. M

Rychleschnoucí termoprádlo

Pánské termo prádlo Spokey NAKNEK je vytvořeno speciálně pro nadšence zimních outdoorových aktivit. Zcela novou zimní kolekci Spokey jsme si sami vyzkoušeli a otestovali, a proto vám ji nabízíme s plnou důvěrou. Víme, jak důležitý je komfort a nejvyšší kvalita, zejména v případě oblečení. Proto je termo set NAKNEK vyroben z rychleschnoucího materiálu a navíc je zakončen povlakem Quickdry 3M. Častou výmluvou, proč nesportovat v zimě venku, je strach z nachlazení. Použitím kvalitního termo prádla tomu můžete zabránit. Naše termo oblečení udrží vaše tělo stále v suchu - musí však dokonale přilnout k tělu. Díky tomu neomezuje pohyb a stává se tak vaší druhou pokožkou.

Perfektní volba


Termoprádlo by mělo být přizpůsobeno jak intenzitě vašeho tréninku, tak i velikosti. Díky tomu si budeme moci užít maximální komfort při lyžování nebo třeba i při joggingu v zimě. Jak se starat o termo prádlo? Ta by měla probíhat po každém použití. Termoprádlo perte při teplotě uvedené na štítku. Používejte pouze jemný prací prostředek, který neobsahuje změkčovadla. Nejlepší jsou prostředky určené pro děti bez agresivních chemikálií a bělidel.

Zima #veSpokeyStylu


Na naše výrobky klademe vysoké požadavky, a proto děláme vše pro to, abychom používali materiály nejvyšší kvality a moderní technologie. Jsme opravdoví sportovní fanoušci stejně jako vy, takže víme co během fyzické aktivity potřebujete. Chceme, abyste se cítili opravdu pohodlně a výjimečně. Termoprádlo, to je teprve začátek zimy #veSpokeyStylu!

Parametry:

  • rozměry: S, M, L, XL, XXL
  • materiál: 100% polyester
  • dodatečná vrstva Quickdry 3M

Diskuze
Spokey NAKNEK Set pánského termoprádla - triko a spodky - vel. M

Spinner Výpis se aktualizuje...