Ušetřete na dopravném!

Spokey WINDSTAR Set pánského termoprádla - triko a spodky - vel. XL/XXL

do 14 dnů
897 Kč s DPH
742 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:831217
Výrobce: Nepřiřazeno
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Spokey WINDSTAR Set pánského termoprádla - triko a spodky - vel. XL/XXL

Set pánského termoprádla Spokey WINDSTAR:

  • Poskytuje vynikající tepelnou izolaci za jakýchkoliv podmínek, díky efektivnímu odvádění vlhkosti
  • je vhodný pro jakékoliv chladnější outdoorové aktivity

Zimní set pánského termoprádla Spokey WINDSTAR je naprostý MUST HAVE pro jakoukoliv podzimní či zimní outdoorovou aktivitu! Pokud se chystáte na lyže, snowboard, či plánujete zimní horský výstup nebo jen hledáte komfortní řešení pro vaše zimní výlety, vsaďte na termoprádlo Spokey WINDSTAR.

Pohodlí během zimního šílenství

Náš set termoprádla, Spokey WINDSTAR se skládá z kalhot a trika, který vám zajistí maximální komfort v zimních podmínkách. Odvod vlhkosti a dostatečná ventilace zajistí, že se během zimních radovánek budete cítit pohodlně. Ale to není vše! Set WINDSTAR je pružný a dokonale se přizpůsobí vaší postavě, stane se vaši druhou kůží! Pánské temoprádlo Spokey WINDSTAR dokonale přilne k tělu, díky čemuž poskytuje dokonalou volnost pohybů a účinnou ochran.

Svoboda pohybu za jakýchkoliv podmínek

Pánský set termoprádla WINDSTAR je vyroben z velmi příjemného materiálu na dotek, což ještě více zvyšuje pohodlí při nošení. Víme, že oblečení je důležité, ne-li nejdůležitější součástí během zimních výletů. Proto jme vynaložili veškeré úsilí, aby oblečení naší značky mělo tu nejvyšší kvalitu a poskytovalo pohodlí během lyžování nebo zimních horských výletů.

Termo oblečení pro každého muže

Velmi kvalitní materiály, moderní design a novodobé technologie, které používáme při výrobě termo oblečení, vám zaručí, že se již žádná venkovní aktivita bez termoprádla Spokey zkrátka neobejde. Prodyšné sportovní prádlo WINDSTAR nezpůsobuje alergie a poskytuje dostatečné odvětrání, díky čemuž se skvělé hodí i pro fyzicky intenzivnější aktivity. Pánské zimní termo oblečení je vyrobeno s použitím plochých švů, a u trika je navíc použitý nový moderní proces tkaní, který přispívá ke zvýšení odolnosti materiálu a zabraňuje deformaci během nošení.




Parametry:

  • materiál: 65% polyester, 30% nylon, 5% spandex
    švy: ploché
  • nezpůsobuje alergie, přizpůsobuje se tělu, odvádí vlhkost, poskytuje tepelnou pohodu
  • velikosti: M/L

 

Diskuze
Spokey WINDSTAR Set pánského termoprádla - triko a spodky - vel. XL/XXL

Spinner Výpis se aktualizuje...