Hrnek Maxwell & Williams Marini Ferlazzo Vakoveverka , 450 ml

dočasně nedostupné
212 Kč s DPH
175 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:831260
Výrobce: Maxwell & Williams
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Hrnek Maxwell & Williams Marini Ferlazzo Vakoveverka , 450 ml

Maxwell & Williams porcelánový hrneček o objemu 450 ml, průměru 10,5 cm a výšce 8,5 cm z kolekce Marini Ferlazzo od umělce Nathana Ferlazzo. Přední strana hrníčku se pyšní ručně malovanou kresbou vakoveverky, na zadní straně hrníčku je nádherný květinový motivChcete-li potěšit vaše blízké originálním dárkem, porcelánový hrneček Marini Ferlazzo je přesně to co hledáte - nádherně zabaleno v dárkové krabičce se zvířecím motivem. Hrneček můžete doplnit také dezertním talířem se stejným motivem.

Firma Maxwell & Williams byla založena v roce 1995 v Austrálii. Od svého počátku se zaměřovala na výrobu jednoduchých bílých jídelních souprav a doplňků. Po 13 letech svého působení na trhu se firma Maxwell & Williams stala fenoménem a její zboží dnes můžete zakoupit nejen po celé Austrálii, ale i na Novém Zélandu, ve Velké Británii, v Číně, Jižní Americe či v České republice. Sortiment této firmy je velmi široký, kromě kvalitního a přitom cenově výhodného porcelánu nabízí i jídelní a čajové sady, servírovací doplňky, zapékací mísy a výrobky z nerezu či akrylu (např. mlýnky). Všechny materiály použité pro výrobu se vyznačují vysokou kvalitou a dlouhou životností.

Marini Ferlazo od Australského umělce Nathan Ferlazzo je rodinná firma založená v Melbourne. Zakladatel a umělec Nathan se zabývá přírodou a spojuje do svých obrazu jak faunu, tak flóru. Jeho díla přenáší na hrníčky, talířky, obrazy, omalovánky, samolepky a další produkty, které jsou dostupné také na našem e-shopu! Můžete zakoupit talířky a hrníčky, tohoto slavného a úspěšného umělce! Celou koleci Marini Ferlazo naleznete v naši nabídce.

Diskuze
Hrnek Maxwell & Williams Marini Ferlazzo Vakoveverka , 450 ml

Spinner Výpis se aktualizuje...