Crocs LiteRide Clog - Vivid Blue/Almost White, M11 (45-46)

výměna nebo vrácení do 30 dnů od prodeje
Přijďte si k nám vyzkoušet svou velikost. Modely, které jsou skladem, máme vystaveny!
dočasně nedostupné
1 669 Kč s DPH
1 379 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:833165
Výrobce: Crocs
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Crocs LiteRide Clog - Vivid Blue/Almost White, M11 (45-46)

Nová dimenze komfortu s Crocs LiteRide™!

Poznejte nejzásadnější inovaci v rodině komfortu Crocs - ještě měkčí a lehčí, to je zbrusu nový materiál LiteRide™. Tento super jemný a lehký materiál je od prvního nazutí extrémně pohodlný díky speciální pěnové struktuře a systému uzavřených buněk. Revoluční materiál LiteRide™ je použit ve stélce bot, kde Vám přinese ještě vyšší míru komfortu než běžný materiál Croslite™. Materiál je navíc o 25 % lehčí a o 40 % měkčí než dosavadní Croslite™, proto budete moct v těchto nazouvácích chodit třeba celý den, aniž by se dostavil pocit těžkých a unavených nohou. Více informací o revolučním materiálu LiteRide™ najdete v tomto článku.

Objevte novou dimenzi komfortu s Crocs LiteRide™!

Neomezujte se v pohybu!

Vydejte se na cestu každodenního dobrodružství v lehoučkých, super pohodlných nazouvácích Crocs LiteRide™ Clog a zvládněte toho ještě mnohem více! Při návrhu těchto pantoflí se návrháři inspirovali aktivním životním stylem. Právě proto je celá kolekce LiteRide™ navržena tak, abyste při jejím nošení nebyli nijak omezeni.

Neomezujte se v pohodlí s nazouváky Crocs LiteRide Clog

Stylová obuv pro muže i ženu!

Nazouváky Crocs LiteRide™ Clog jsou vyrobeny hned v několika moderních barvách. Navrženy jsou tak, aby působily decentně, ale zároveň aby Vaši nohu zkrášlily a zvýraznily Váš outfit. Právě proto jsou vyrobeny v kombinaci decentní a pestré barvy.

Pantofle Crocs LiteRide Clog jako stylová obuv pro muže i ženy

Pohodlné a zároveň bezpečné

Kromě revolučního materiálu LiteRide™ jsou pantofle doplněny o neklouzavou podrážku z materiálu Croslite™. Svršek bot je pak vyroben z matného materiálu příjemného na dotek Matlite™. Kombinace těchto tří inovativních materiálů dodává nazouvákům jedinečnou lehkost. Při chůzi tak boty na nohou téměř neucítíte. Bez bezpečnosti by to nešlo, právě proto jsou tyto dřeváky doplněny o patní pásek, který zajistí pevné držení chodidla uvnitř boty.

Dřeváky Crocs LiteRide Clog jsou pohodlné a zároveň bezpečné
Pantofle Crocs LiteRide Clog se snadnou údržbou

Bez zbytečného pocení

Nechybí ani ventilační otvory pro perfektní odvětrávání chodidel. Díky správné cirkulaci vzduchu tyto boty omezují pocení chodidel a ty tak nebudou zapáchat, ani když v nich budete chodit celý den. Speciální materiál navíc nevyžaduje téměř žádnou údržbu. Boty stačí sem tam opláchnout čistou vodou, v případě silného znečištění lehce omýt houbičkou se saponátem.

Parametry
Crocs LiteRide Clog - Vivid Blue/Almost White, M11 (45-46)

  • Barva: bílá, modrá
  • Velikost: 45, 46
  • Typ obuvi: Pantofle
  • Kolekce: LiteRide

Diskuze
Crocs LiteRide Clog - Vivid Blue/Almost White, M11 (45-46)

Spinner Výpis se aktualizuje...