Ušetřete na dopravném!

Dalekohled Levenhuk Wise PLUS 10x42

do 30 dnů
Ušetříte 131 Kč 1 704 Kč s DPH
1 573 Kč s DPH
1 300 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:835908 (P/N: 67740)
Výrobce: Levenhuk
Záruční doba: 3 roky

Podrobný popis
Dalekohled Levenhuk Wise PLUS 10x42

Chcete vidět více? Pak si sebou vezměte monokulární dalekohled Levenhuk Wise PLUS 10 x 42! Má tak neuvěřitelně kompaktní rozměry, že se snadno se vejde do kapsy nebo kabelky. Zvětšení 10x je dostatečné ke sledování i výrazně vzdálených objektů a širokoúhlé zorné pole se ideálně hodí k panoramatickému pozorování v terénu. Objektiv s velkou aperturou poskytuje jasný a živý obraz, a to i za soumraku.

Monokulární dalekohled Levenhuk Wise PLUS 10 x 42 se nemusíte bát vzít sebou do špatného počasí - vaše pozorování nezkazí déšť ani mlha. Ať se procházíte po městě, podnikáte pěší túru v přírodě, jedete na kajaku nebo pozorujete ptáky - cokoli děláte, monokulární dalekohled Levenhuk Wise PLUS 10 x 42 vám zajistí více radosti a vzrušení!

Optika modelu Levenhuk Wise PLUS 10 x 42 je lepší než u špičkových světových značek. Objektiv o průměru 42 mm zajišťuje jasný obraz i za zhoršených světelných podmínek. Optika tohoto monokulárního dalekohledu je vyrobena z prvotřídního skla BaK-4. Všechny optické prvky jsou pokryty několikanásobnou antireflexní vrstvou, proto je výsledný obraz tak ostrý a jasný, s vynikajícím vykreslením barev. Tělo je naplněné dusíkem, aby se optické prvky nezamlžovaly ani při náhlých změnách teplot. Levenhuk Wise PLUS 10 x 42 vytváří jasný obraz za každých podmínek!

Konstrukce dalekohledu zajišťuje vysoké pohodlí během pozorování. Okulár je vybaven ergonomickou očnicí z měkké pryže, která účinným způsobem odstiňuje veškeré odlesky z vnějšího prostředí (a lze ji snadno sejmout, pokud ji nepotřebujete). Tento pozorovací dalekohled se vám pohodlně vejde do ruky a navíc je velmi příjemný na dotek. Pohodlné snímatelné poutko lze snadno upravit na velikost vaší ruky. Dalekohled se dodává ve velmi stylové dárkové krabici.

Obsah balení:

Monokulární dalekohled Levenhuk Wise PLUS 10 x 42
Krytky okuláru a objektivu
Čistící utěrka
Závěsný řemen
Pouzdro
Návod k použití a záruční list

Diskuze
Dalekohled Levenhuk Wise PLUS 10x42

Spinner Výpis se aktualizuje...