Ušetřete na dopravném!

Dalekohled Levenhuk Wise PLUS 8x42

do 30 dnů
Ušetříte 122 Kč 1 601 Kč s DPH
1 479 Kč s DPH
1 222 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:835909 (P/N: 67739)
Výrobce: Levenhuk
Záruční doba: 3 roky

Podrobný popis
Dalekohled Levenhuk Wise PLUS 8x42

Monokulární dalekohled Levenhuk Wise PLUS 8 x 42 je ideálním dárkem pro každého cestovatele nebo nadšence do pěší turistiky! Zvětšení 8x je dostatečné ke sledování i velmi vzdálených objektů a širokoúhlé zorné pole se ideálně hodí k panoramatickému pozorování v terénu a ke sledování pohybujících se objektů. Objektiv s velkou aperturou poskytuje jasný a živý obraz, a to i za soumraku.

Dalekohled je dokonale vodotěsný, proto se nemusíte obávat stříkající vody, deště ani sněhu. Díky svým kompaktním rozměrům se snadno vejde do kapsy. Monokulární dalekohled Levenhuk Wise PLUS 8 x 42 se stane vaším důvěryhodným společníkem při každém dobrodružství!

Velký objektiv zachytí hodně světla
- a to znamená skvělou viditelnost i ve špatných světelných podmínkách. Optika je vyrobena ze skla BaK-4 s několikanásobnou antireflexní vrstvou na všech aktivních plochách, což garantuje výhradně ostrý obraz s věrným vykreslením barev. Tělo dalekohledu je naplněné dusíkem, proto se optické prvky nezamlžují ani za vysoké vlhkosti a náhlých změn teplot.

Konstrukce dalekohledu zajišťuje vysoké pohodlí během pozorování. Okulár je vybaven ergonomickou očnicí z měkké pryže, která účinným způsobem odstiňuje veškeré odlesky z vnějšího prostředí (a lze ji snadno sejmout, pokud ji nepotřebujete). Tento pozorovací dalekohled se vám pohodlně vejde do ruky a navíc je velmi příjemný na dotek. Pohodlné snímatelné poutko lze snadno upravit na velikost vaší ruky. Dalekohled se dodává ve velmi stylové dárkové krabici.

Obsah balení:

Monokulární dalekohled Levenhuk Wise PLUS 8 x 42
Krytky okuláru a objektivu
Čistící utěrka
Závěsný řemen
Pouzdro
Návod k použití a záruční list

Diskuze
Dalekohled Levenhuk Wise PLUS 8x42

Spinner Výpis se aktualizuje...