Ušetřete na dopravném!

Bio-ovocný čaj ManuTea Zářivé mango - 100 g

  Je nám líto, ale zboží je aktuálně vyprodáno.
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:836401
Výrobce: ManuTea

Podrobný popis
Bio-ovocný čaj ManuTea Zářivé mango - 100 g

Mango… Přivonění k tomuto ovocnému čaji vás donutí zavřít na chvíli oči. Zklidnit dech a nechat fantazii dělat, co umí nejlépe. Třeba vás zanese někam do jižní Asie, kde byly tyto sladké plody pěstovány před tisíci lety. Nebo do španělské Andalusie, kde je sklízejí dnes. V každém případě se dočkáte zážitku povznášejícího. Pak už bude jenom krůček k vychutnání si šálku Zářivého manga.

Složení

Kandovaný ananas (ananas, cukr), Kandované mango (mango, cukr) 30%, Klínky pomeranče, Kousky jahod, Květ měsíčku lékařského, Světlice barvířská, Vitamín C, E, B6, B1, B12, kyselina listová, biotin, Aroma přírodní

Nálev a chuť čaje

Ovocný čaj Zářivé mango dává světle žlutý až světle oranžový nálev. Vůně nápoje je mimořádně libá. Snoubí se v ní sladké a kyselkavé tóny obsaženého ovoce. Při ochutnání působí kompozice velmi harmonicky a delikátně, mírně citrusově.

Návod na přípravu:

  • Čaj zalijte vodou o teplotě 70-80 °C v poměru 1 čajová lžička na 1,5-2 dl.
  • Pro přípravu čaje v konvici přidejte 1 lžičku navíc.
  • Doba vyluhování je 8-10 minut (přikrytý šálek), poté přeceďte.

O ManuTea

Pokud si rádi vychutnávate vůni i skěvelou chuť kvalitních čajů tak ManuTea to jsou čaje, které jsou vždy 100% čerstvé a z těch nejlepších světových plantáží. Prémiové sypané čaje přímo dováží, ručně vyrábí a balí do pevného aluminiovaného obalu se zipem, který umožní po otevření opakovatelné uzavírání. To je důvod proč si čaje Manutea zachovávají jedinečnou chuť, charakter a aroma. Všechny čajové směsi jsou míchány a připravovány podle vlastní originální české Manu receptury.

Diskuze
Bio-ovocný čaj ManuTea Zářivé mango - 100 g

Spinner Výpis se aktualizuje...