Ušetřete na dopravném!

Kuchyňský robot KENWOOD KVL 4170 S

DOPRAVA ZDARMA
dočasně nedostupné
Ušetříte 426 Kč 10 145 Kč s DPH
9 719 Kč s DPH
8 032 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Essox - rozložená platba Rozložená platba – zaplaťte teď třeba jen 1/4!
Zbytek později. Bez navýšení, bez poplatků.
4 × 2 429 Kč
Essox - na splátky Koupit na splátky
Vyberte si variantu splátek, která Vám nejvíce vyhovuje.
Spočítat
Náš kód:836835
Výrobce: Kenwood
Záruční doba: 2 roky

Popis
Kuchyňský robot KENWOOD KVL 4170 S

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

Podrobný popis
Kuchyňský robot KENWOOD KVL 4170 S

Kuchyňský robot Kenwood KVL4170S CHEF XL s velkou nerezovou nádobou o objemu 6,7 litru, precizní kontrolou rychlosti a kovovými metlami. Ve výbavě tohoto modelu naleznete mlýnek na maso a skleněný mixér o objemu 1,6 l.

 

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • Tento kuchyňský robot se stane šéfem v každé kuchyni, kde je potřeba pár rukou navíc. Díky XL kapacitě pracovní nádoby 6,7 l zastane i velké víkendové vaření a pečení, ale v kuchyni ho můžete zaměstnat klidně každý den. Díky kovové konstrukci a odolnému 1200W motoru si hravě poradí s každou kuchařskou výzvou a bude vám sloužit dlouhá léta.

Precizní kontrola rychlosti

  • Elektronická kontrola rychlosti má 6 rychlostních stupňů, které na sebe plynule navazují, takže nárůst otáček je pozvolný a lépe se tak kontroluje. Robot disponuje také pulsní rychlostí, která vyvine maximální rychlost v okamžiku, a využijete ji například pro mixování v přídavném mixéru.

Extra velká pracovní nádoba

  • CHEF XL je vybavený velkou 6,7l nerezovou mísou, ve které zvládnete vyšlehat sníh z 16 bílků a zadělat na těsto z 2,6 kg mouky. Stejně dobře si ale poradí i s mnohem menším objemem surovin. Stačí si dobře výškově nastavit míchací nástroje a snadno v míse vyšleháte i dva bílky.

Kovové metly

  • Robot je vybavený 3 metlami, které si hravě poradí se specifickými úkoly. Balónová šlehací metla díky svému tvaru dostane do směsí velké množství vzduchu, takže šlehačka nebo sníh z bílků jsou za chvilku tuhé a nadýchané. K-metla je ideální pro lehká těsta, kterými díky svému tvaru lehce prochází a promíchává je. Hnětací hák je tvarovaný tak, aby dobře propracoval tuhá kynutá těsta, takže už nikdy nebudete muset tuto těžkou práci dělat ručně.

1 robot 20+ nástavců 100 možností

  • K robotu lze dále dokoupit a připojit celkem více než 20 nástavců a vytvořit z něj tak skutečně multifunkčního kuchyňského pomocníka. Vybírat lze z nástavců na odšťavňování, krájení kostiček, přípravu domácích těstovin, zmrzliny apod.


Technické parametry:

  • Příkon: 1200 W
  • Objem pracovní nádoby: 6,7 l
  • Displej: ne
  • Barva: stříbrná

 

Parametry
Kuchyňský robot KENWOOD KVL 4170 S

  • Barva: šedá/stříbrná

Diskuze
Kuchyňský robot KENWOOD KVL 4170 S

Spinner Výpis se aktualizuje...