Ušetřete na dopravném!

Smart tracker FIXED Smile PRO - modrá

NOVINKA
NÁŠ TIP
  Je nám líto, ale zboží je aktuálně vyprodáno.
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:837979 (P/N: FIXSM-SMP-BL)
Výrobce: Fixed
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Smart tracker FIXED Smile PRO - modrá

Oblíbený GPS lokátor s novou sadou funkcí!

Pořiďte si oblíbený GPS lokátor a neztraťte přehled o všem důležitém! Lokátor FIXED Smile PRO Vám pomůže lokalizovat cennosti jako je například peněženka, klíče, mobilní telefon, kufr a mnoho dalšího. Prostřednictvím bezplatné mobilní aplikace prozkoumáte polohu všech věcí, na kterých máte připnutý Fixed Smile Pro. Lokátor nezapomíná ani na prevenci ztráty, tak abyste s jejich hledáním nestrávili věčnost. Můžete jej nastavit tak, aby Vám zaslal upozornění v případě, že se vzdálíte nebo naopak, když se hlídaný předmět pohne z místa. Nastavení, obsluha i hledání s tímto lokátorem je velmi jednoduché a díky kompletně české aplikaci i podrobnému návodu to zvládne opravdu každý. Novinkou ve verzi Fixed Smile Pro je hlasitější pípání při hledání nebo nastavení vlastní melodie, nová verze Bluetooth 5.0 s lepší dosahem a nižší spotřebou energie, funkce multiconnection pro možnost připojení Smile na více mobilních zařízení současně a další.

Přehledná aplikace FIXED Smart v češtině i slovenštině!

Stačí si stáhnout bezplatnou aplikaci FIXED Smart do Vašeho mobilního telefonu nebo tabletu s iOS či Androidem a přidat nový Smile Pro. Pomocí Bluetooth se ihned spáruje s Vaším zařízením pro okamžité použití. Vše si snadno nastavíte přesně podle potřeby tak, aby Vám Smile sloužil co nejlépe. Aplikace je kompletně v češtině i slovenštině a neustále se vyvíjí. Navíc myslí i na Apple Watch. V jedné aplikaci budete mít přehledně na očích všechny vaše chytré trackery Smile. U každého trackeru si v aplikaci můžete nastavit, jakým způsobem Vás bude upozorňovat na případné odpojení z dosahu nebo nežádoucí pohyb - jestli diskrétní notifikací, nebo naopak hlasitým alarmem. Pro zbytečné rušení doma nebo v kanceláři lze nastavit bezpečné zóny, nechtěné notifikace během spánku zase zajistí funkce nočního režimu. Aplikace FIXED Smart je neustále vylepšována na základě zkušeností zákazníků a díky automatickým aktualizacím se tak průběžně vylepšují funkce Vašich Smile trackerů.

GPS lokátor a hledač věcí (klíčů) FIXED Smile motion Pro senzorem s přehlednou aplikací v češtině a slovenštině

Spolehlivě ohlídá všechny Vaše cennosti!

Po aktivaci trackeru se ze Smile Pro stane pečlivý strážce Vašich klíčů, peněženky, kufru nebo čehokoliv Vás napadne. Chytrý tracker Smile PRO hlídá věci na principu Bluetooth propojení s chytrým telefonem. Pokud je Smile PRO pro v dosahu Bluetooth, odesílá data o své poloze do aplikace v připojeném telefonu a upozorní Vás, pokud se od něj vzdálíte na větší vzdálenost. Díky modernímu Bluetooth 5.0 funguje FIXED Smile PRO až do vzdálenosti několika desítek metrů i v uzavřených prostorách, a navíc citelně šetří baterii lokátoru i samotného telefonu. Když otevřete aplikaci a kliknete na Váš Smile, okamžitě o sobě dá vědět zvoněním a blikáním. Kde jsem nechal klíče? Samozřejmě, zvonění se ozývá od věšáku v předsíni. Dvojklikem tlačítka na trackeru si můžete naopak "prozvonit" svůj smartphone. Samozřejmostí je volba melodie, ať to má styl. Majitelům iOS zařízení může v hledání díky hlasovým povelům pomoci Siri.

GPS lokátor a hledač věcí (klíčů) FIXED Smile Pro spolehlivě ohlídá všechny Vaše věci

S integrovaným senzorem pohybu!

Smile Pro má v sobě ukryt pohybový senzor, který po aktivaci upozorní na nechtěný či nežádoucí pohyb. Upozornění dostanete okamžitě do aplikace a Smile sám spustí hlasitý alarm. Sedíte na zahrádce a Vaše drahé kolo je opřeno poblíž? Stačí připnout Smile ke kolu, aktivovat pohybový senzor a jakmile se kolo pohne, Smile Vás okamžitě upozorní. Stejně dobře ohlídá třeba kufr ležící v letištní hale u vašich nohou, když si zrovna zdřímnete. Senzor uvnitř Smile navíc umí zaznamenat časový údaj pohybu, i když není zrovna připojen k telefonu. V aplikaci pak po opětovném připojení zjistíte, kdy bylo s trackerem pohnuto. Můžete být v klidu, Smile hlídá za Vás.

GPS lokátor a hledač věcí (klíčů) FIXED Smile Pro se senzorem pohybu

Nemějte starost o své blízké!

Aplikace FIXED Smart nabízí i možnost rodinného sdílení údajů z jednoho Smile pro více uživatelů. Máte strach, aby se Vaše dítě nezatoulalo cestou do školy? Pokud má u sebe sdílený Smile připojený k telefonu, ve Vaší aplikaci se během chvilky ubezpečíte, že dorazilo v pořádku. Na mapě v aplikaci FIXED Smart uvidíte v reálném čase polohu zvoleného Smile. Vaši blízcí tak budou vždy v bezpečí pod dohledem Smile. V telefonech s operačním systémem iOS spolupracuje aplikace s Apple Maps, u Android zařízení pak Google Maps. Při odpojení trackeru zůstane v mapě zaznamenaná jeho poslední poloha, která vám napoví, kde zůstal.

Nemějte starost o své blízke s GPS lokátorem a hledaemč věcí (klíčů) FIXED Smile Pro

Bez neočekávaných alarmů, když je nechcete!

Chcete-li vědět o každém připojení a odpojení hlídače Smile od Vašeho telefonu, stačí si zapnout příslušná upozornění. Jelikož však Bluetooth signál kolísá podle místa, kde se právě nacházíte, mohou vás tato upozornění obtěžovat. Proto jsme do aplikace přidali funkci bezpečných zón a nočního režimu. Bezpečná zóna může být Váš byt, dům nebo třeba kancelář. Pokud vstoupíte do bezpečné zóny, upozornění nebudou aktivní. Jestliže zónu opustíte, budete zase vědět o každém odpojení. Noční režim Vás zase ochrání od nečekaných alarmů během spánku.

GPS lokátor a hledač věcí (klíčů) FIXED Smile Pro s možností nastavení bezpečných zón a nočního režimu

Vlastnosti FIXED Smile Pro

  • Sleduje a hlídá vaše osobní věci pomocí Bluetooth připojení
  • Vhodný pro hlídání klíčů, peněženky, batohu, kabelky a čehokoliv dalšího
  • "Propípne" připojené zařízení na dvojstisk tlačítka
  • Pomůže najít ztracenou věc - pomocí aplikace FIXED Smart v telefonu prozvoníte váš Smile PRO
  • Vaše hlídané předměty se zobrazují na mapě v aplikaci FIXED Smart (spolupracuje s Apple Maps u OS a Google Maps u Android)
  • Pohybový senzor chrání proti krádeži - upozorní alarmem či notifikací na telefonu na nežádoucí pohyb trackeru
  • Upozornění při odpojení Smile PRO od telefonu - už žádné zapomenuté věci
  • Odpojený lokátor ukáže na mapě poslední známou polohu a umí zaznamenávat časy pohybu v offline módu
  • Možnost rodinného sdílení polohy jednoho Smile na více telefonech pro bezpečí Vašich blízkých
  • Dostatečně hlasité vyzvánění s nastavitelnou melodií a blikající dioda pro snadné nalezení trackeru
  • Umožňuje zastavit sledování věci, pokud budete delší dobu mimo její dosah. Tím šetří baterii telefonu a zabraňuje opakovanému zobrazování notifikací
  • Funkce safe zóny zastaví notifikace o připojení či odpojení doma, v kanceláři nebo kdekoliv se často pohybujete a notifikace nejsou žádoucídíky
  • Nastavitelnému nočnímu režimu ochrání aplikace před nečekanými alarmy během spánku
    Diskrétní velikost a precizní zpracování
    Vyměnitelná baterie, která vydrží přibližně rok plného provozu
  • Aplikace pro iOS i Android je kompletně v češtině
  • Aplikace přímo pro Apple Watch

Aplikace FIXED Smart:

  • Aplikace pro iOS a Android vyvinutá v Česku
  • Kompletně v češtině i slovenštině
  • Všechny vaše trackery Smile uvidíte přehledně na jenom místě
  • Snadné přizpůsobení všech funkcí připojeného trackeru - notifikací, citlivosti pohybového senzoru, druhu vyzvánění a dalšího
  • Vizuální radar pro dohledání připojeného Smile PRO až na vzdálenost 1m
  • Aplikace je upravená i pro používání na Apple Watch a jde ovládat hlasem pomocí SIRI
  • OTA aktualizace firmwaru - automatické aktualizace kontinuálně vylepšují funkce FIXED Smile PRO
  • Zákaznická podpora v ČR
  • Kompatibilní s iOS 12.0 a vyšší a Android 7.0 a vyšší

Obsah balení:

  • 1x Bluetooth hlídač / hledač věcí FIXED Smile Pro
  • 1x knoflíková baterie CR2032

Vylepšení oproti předchozí verzi Fixed Smile

  • Hlasitější vyzvánění – verze PRO pípá mnohem hlasitěji, než předchůdce
  • Polyfonní vyzvánění – můžete si vybrat tón vyzvánění, kterým bude Smile hrát
  • Funkce multiconnection – Předchozí verze se mohly připojit pouze na jediné zařízení v tu samou chvíli. To už nyní neplatí, verze PRO se připojí až ke třem zařízením zároveň.
  • OTA aktualizace – tzv. „over-the-air“ aktualizace zařízení zajišťují to, že lze kontinuálně vylepšovat zařízení. Můžete se tak těšit na nové funkce, které v budoucnu přibudou
  • Bluetooth 5.0 – dokáže přenést v případě potřeby více dat ze senzorů, dále pak nižší energetickou náročnost a vyšší dosah skrze zdi v hustě osídleném místě.
  • Vylepšená anténa - zajišťuje možnost připojení na delší vzdálenost

Parametry
Smart tracker FIXED Smile PRO - modrá

  • Barva: modrá

Video
Smart tracker FIXED Smile PRO - modrá

Diskuze
Smart tracker FIXED Smile PRO - modrá

Spinner Výpis se aktualizuje...