Klíčící biomiska trojpatrová

NOVINKA
NÁŠ TIP
AKCE
Cena platí do vyprodání zásob.
skladem 5 ks
508 Kč s DPH
420 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:848398
Výrobce: Multiflora

Podrobný popis
Klíčící biomiska trojpatrová

Vypěstujte si čerstvé klíčky a výhonky přímo doma v kuchyni. S klíčící biomiskou o třech patrech to bude úplně jednoduché a efektivní. Rostlinné klíčky a výhonky představují biologicky nejcennější potravinu plnou vitamínů, enzymů a minerálů, které potřebujeme během celého roku. A vydrží vám naklíčené v chladničce až 14dní, můžete je tedy mít denně k dispozici.

Co nechat klíčit

Klíčit můžete prakticky cokoli – luštěniny, obiloviny, olejniny, brukvovité a různé další plodiny. Užívat si tak můžete řeřichy, mungo fazolkových klíčků, hrachu, čočky, cizrny, červené řepy, hořčice, ředkviček, pšenice špaldy  a různých druhů obilí z vlastní produkce. A zkoušeli jste už populární mladý ječmen? Misky využijete kdykoli – rostliny klíčí ve vhodných podmínkách bez ohledu na roční období. Při výběru správných, tj. chemicky neošetřených semínek tak docílíte doma bio kvality, za kterou byste v obchodě draze platili. Semena k naklíčení naleznete v BIO kvalitě u nás na e-shopu.

Jak to funguje

Dno misky naplňte vybranými semínky cca z 30 % plochy. Poté propláchněte, přikryjte víkem, postavte na tmavé místo a zalévejte vodou ráno a večer. Přebytečnou vodu, která už protekla všemi patry, pravidelně vylévejte. Po sklizení úrody patro misky opláchněte a můžete sázet znovu. Ideální je vysévat postupně, abyste měli neustále nějaké klíčky hotové.

Rozměry:

  • Průměr 20 cm
  • Výška 16 cm
  • Vyrobeno ze zdravotně nezávadného acrylskla, které má atest PZH 12282/93

Obsah balení:

  • 3 ks klíčící misky o průměru 20 cm – možnost pěstovat 3 různé druhy klíčku současně
  • 1 ks horní víkon
  • 1 ks záchytná miska pro přebytečnou vodu
  • návod k použití

Diskuze
Klíčící biomiska trojpatrová

Spinner Výpis se aktualizuje...