Far Cry 6 (PS4)

dočasně nedostupné
307 Kč s DPH
254 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:851115 (P/N: 3307216170815)
Výrobce: Ubi Soft
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Far Cry 6 (PS4)

Far Cry 6

Jedná se o anglickou verzi.

„Jsi zlý? Jsi zrůda?“ ptá se krutý diktátor svého syna, když se dívají na protestující, kteří na ulici volají po revoluci. Anton Castillo se dostal k moci díky slibu, že kdysi prosperujícímu ostrovnímu národu Yara vrátí jeho zašlou slávu, a svou představu o ráji má v plánu uskutečnit stůj co stůj. Se svým 13letým synem Diegem, který mu svědomitě stojí po boku, drží Anton budoucnost Yary pevně ve svých rukou.

Yara leží v srdci Karibiku jako tropický ráj zamrzlý v čase. Desítky let ekonomických sankcí národ zdevastovaly, takže je nyní zchudlý a rozdělený. Část Yařanů Antona slepě následuje, zbytek je ve jménu obnovy ráje podroben. Když Antonova brutalita přesáhne krajní mez, pohár trpělivosti přeteče a po celé zemi se rozhoří oheň vzpoury.

Ve hře Far Cry® 6 se hráči ponoří do adrenalinem pulsujícího chaotického světa moderní partyzánské revoluce. Vydejte se do napínavého boje proti Antonově režimu v bujných džunglích i hustých městech jako Dani Rojas – místní Yařan, který se ocitl uprostřed všeho toho chaosu. V boji, kdy musíte použít všechno, co máte, využijte arzenálu jedinečných a překvapivých nových zbraní, vozidel a zvířecích společníků a staňte v čele revoluce, která vypálí tyranský režim do základů.

ZAŽEHNĚTE BOJ ZA SVOBODU

  • Přidejte se k revoluci proti utlačovatelskému režimu diktátora Antona Castilla a jeho náctiletého syna Diega, kterým vdechnou život hollywoodské hvězdy Giancarlo Esposito (Mandalorian, Perníkový táta) a Anthony Gonzalez (Coco).
  • Užijte si filmový zážitek jako Dani Rojas, místní Yařan bránící svou zemi před vládou tyrana. Vyberte si, jestli chcete hrát za muže nebo ženu, a vydejte se na výpravu občana, který se stal partyzánským revolucionářem.
  • Setkejte se s barvitou soupiskou nezapomenutelných postav v bohatém světě Yary, od ostrého bývalého špiona KGB až po jezevčíka, který je stejně roztomilý jako smrtící.

ROZERVANÁ YARA

  • Úplně poprvé v sérii Far Cry si užijte rušné hlavní město: Esperanza. Svrhněte Antona ze sídla moci tak, že zůstanete v utajení, anebo se pustíte do otevřeného boje proti Antonově armádě na ulicích.
  • Prozkoumejte dosud to nejrozsáhlejší hřiště Far Cry a sjednoťte revoluci v džunglích, na plážích a ve městech v celém ostrovním národu.

STAŇTE SE PARTYZÁNEM

  • Skočte do akce a chaotického partyzánského boje v srdci revoluce.
  • Když má nepřítel početní i palebnou převahu, každý partyzán se musí stát jednomužnou armádou. Na ostrově zamrzlém v čase budete používat vše, co máte, abyste udělali to, co potřebujete. V boji proti neustupujícímu vojenskému režimu přijdou vhod i nekonvenční zbraně.
  • Žádný partyzán by neměl být sám, a tak se spojte se zcela novým zvířecím společníkem, jako je rozkošný jezevčík Chorizo, kterého nedokáže ignorovat žádný voják.

Video
Far Cry 6 (PS4)

Diskuze
Far Cry 6 (PS4)

Spinner Výpis se aktualizuje...