Ušetřete na dopravném!

Grilovací nářadí G21 Box na uzení nerezový

do 30 dnů
239 Kč s DPH
198 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:857516
Výrobce: G21
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Grilovací nářadí G21 Box na uzení nerezový

Chcete si dopřát ještě lepší chuť grilovaných specialit? Máte plynový gril a chybí vám to kouřové aroma, typické pro grilování na dřevěném uhlí? Nebo chcete překvapit své hosty jedinečným chuťovým zážitkem? Tato malá, na první pohled nenápadná „kovová krabička s dírkami” vás dostane na vyšší úroveň grilování, přímo mezi mistry grilu.

Jaké výhody přináší grilování s boxem na uzení G21?

Důmyslně řešená nerezová krabička s víkem se po naplnění dřevěnými lupínky nebo štěpkami zavře a vloží mezi hořáky plynového grilu, případně na rošt grilu na dřevěné uhlí nebo grilu elektrického.

Po zavření víka grilu a zahřátí grilu se z namočených dřevěných lupínků začne uvolňovat kouř, který naplní grilovací prostor a grilované maso, ryby nebo další speciality získají jedinečné kouřové aroma. G21 box na uzení se skvěle hodí i pro douzování sýrů, ovoce a zeleniny na grilu.

 

Provedení grilovacího nářadí – boxu G21 na uzení

G21 box na uzení s víkem je pevný a stabilní i při vysoké teplotě uvnitř grilu. Vyrobili jsme jej z nerezu a opatřili otvory ve spodní stěně i ve víku. Díky těmto průduchům se kouř uvolňuje ven z boxu a plní vnitřní prostor grilu.

Udící box G21 je při rozměrech 23 x 9 cm a výšce 4 cm kompaktní a mezi hořáky plynového grilu či na rošt grilu na dřevěné uhlí nebo grilu elektrického jej tak snadno umístíte.

Víko grilu nechejte po celou dobu grilování s udícím boxem zavřené, aby kouř mohl cirkulovat uvnitř.

Tipy pro maximální využití udícího boxu G21

Namáčet nebo nenamáčet? Před použitím doporučujeme dřevěné lupínky nebo štěpky namočit, aby vznikal kouř a štěpky neshořely. Po namočení z dřevěných štěpků důkladně vymačkejte tekutinu, příliš mokré třísky a lupínky by se místo kouření jen napařovaly.

  1. Chuť grilovaného masa či jiných dobrot a kouřová vůně by se měly navzájem sladit. Využijte grilovací kouřový box naplno a vložte do něj štěpky z různých druhů dřeva podle toho, co právě grilujete.
  2. Pohrát si můžete i s tekutinou, do které dřevěné odřezky, štěpky nebo lupínky namáčíte – citronová šťáva dodá vynikající kouřové aroma rybám, mořským plodům nebo bílému masu, vyzkoušet můžete i jablečnou nebo ananasovou šťávu a výtečné je také aroma z kouře dřevěných lupínků, namočených v pivu nebo lehkém víně.

Čím box naplnit?

Při volbě dřevěných štěpek, lupínků nebo odřezků do boxu na uzení G21 máte velký prostor k experimentování a objevování. Vyzkoušejte různé typy dřeva, škála chutí je neuvěřitelná. Dřevěné lupínky nebo štěpky z ořešáku se hodí k hovězímu i vepřovému masu. Kouř z ořechových štěpků je silný a velmi aromatický.

Dřevo z jabloně je ideální pro vepřové maso a drůbež, jeho kouřové aroma je jemné a nasládlé.

Třešňové dřevo je skvělé a univerzální, vhodné pro vepřové, hovězí, drůbeží i zvěřinu. Sladká a jemná chuť, která se dobře mísí s jinými dřevinami.

Olšové štěpky nebo lupínky jsou ideální k rybám a drůbežímu masu. Jejich kouř je jemný a masu dodá nasládlé aroma.

Hlavní přednosti grilovacího boxu na uzení G21

  • odolné provedení z nerezového plechu
  • snadná údržba
  • kompaktní provedení s chytře umístěnými průduchy a víkem
  • univerzální použití pro plynové a elektrické grily i grily na dřevěné uhlí

Specifikace

  • Materiál: nerezová ocel
  • Tloušťka plechu: 0,5 mm
  • Rozměry (Š x V x H): 23 x 4 x 9,5 cm
  • Hmotnost: 0,28 kg

Diskuze
Grilovací nářadí G21 Box na uzení nerezový

Spinner Výpis se aktualizuje...