Ušetřete na dopravném!

Grid Legends (PS4)

do 14 dnů
Ušetříte 26 Kč 413 Kč s DPH
387 Kč s DPH
320 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:866184 (P/N: 5030932124920)
Výrobce: Electronic Arts
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Grid Legends (PS4)

GRID Legends nabízí strhují adrenalinový zážitek a napínavou akci na závodištích po celém světě. Vytvořte si vysněné motoristické soutěže, zapojte se do on-line závodů, staňte se součástí jedinečného a poutavého příběhu a vychutnejte si pocit velkolepého akčního závodění.

  • Bojujte tvrdě o pozici. Tlačte legendární auta na hranice jejich limitů. Zakuste tu neuvěřitelnou rychlost. Útočte na trati na svého úhlavního soka. Porážejte své přátele znovu a znovu... a postarejte se o to, aby na to jen tak nezapomněli!
  • Hrajte s až 21 přáteli v rámci dosud toho nejpropojenějšího titulu ze série GRID (včetně hraní napříč platformami) a rozsévejte chaos na trati.
  • Díky úchvatné škále různorodých vozů, novým městským lokacím jako Londýn a Moskva, strhujícím typům herních událostí a drsné rivalitě na trati si vychutnejte nezapomenutelné závodní zážitky.
  • Pomocí nástroje Race Creator navrhněte adrenalinem nabité závody a společně s přáteli si užijte typy událostí jako Elimination, elektrizující závody Boost či návrat Driftu. Jestli toužíte po závodě hypersportů a obrovských trucků, není problém!
  • Staňte se součástí dramatického příběhového režimu Driven to Glory nebo se ponořte do našeho dosud největšího kariérního módu se stovkami vzrušujících událostí.

Video
Grid Legends (PS4)

Diskuze
Grid Legends (PS4)

Spinner Výpis se aktualizuje...