Albrecht DR 463

DOPRAVA ZDARMA
do 14 dnů
2 990 Kč s DPH
2 471 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Essox - rozložená platba Rozložená platba – zaplaťte teď třeba jen 1/4!
Zbytek později. Bez navýšení, bez poplatků.
4 × 747 Kč
Essox - na splátky Koupit na splátky
Vyberte si variantu splátek, která Vám nejvíce vyhovuje.
Spočítat
Náš kód:867509
Výrobce: Albrecht
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Albrecht DR 463

radiopřijímač • FM, DAB+, internetové rádio • určeno jako přídavný tuner k audiosystémům • přehrávání multimédií z telefonu a dalších zařízení pomocí DLNA, Bluetooth • barevný displej • možnost ovládání pomocí mobilní aplikace • Spotify Connect • dálkový ovladač • budík (2 časy buzení) a časovač vypnutí • předpověď počasí • připojení přes RCA

Všestranné rádio k vašemu audiosystému

Máte doma špičkový audiosystém, ale nemáte si na něm jak naladit klasické rádio? V tom případě je pro vás tuner Albrecht DR 463 jako stvořený. Jde totiž o přídavný přijímač, který se dá pomocí rozhraní RCA připojit k celé řadě zvukových zařízení. Umožňuje přitom pohodový poslech rozhlasových stanic z celého světa – podporuje rádia vysílající v pásmu FM, stanice využívající digitální technologii DAB+, a dokonce i internetová rádia. Máte s ním tedy otevřené dveře k audio obsahu podle svého gusta.

Přístroj vás potěší i hezkým designem, který je podtržen elegantním barevným displejem, na němž se vám zobrazuje třeba i předpověď počasí.

Muzika z dalších zdrojů

Prostřednictvím tohoto přídavného tuneru také můžete poslouchat hudbu či mluvené slovo z chytrého mobilního telefonu, tabletu či jiného kompatibilního zdroje. Přístroj totiž umí pracovat i s technologiemi DLNA a Bluetooth, takže se dá snadno spárovat s celou řadou dalších zařízení. Podporována je přitom i populární služba Spotify Connect.

Na přijímači jistě oceníte i jeho snadnou obsluhu, kterou zajišťuje barevný displej, praktický dálkový ovladač i možnost ovládání pomocí mobilní aplikace.

Budík a časovač vypnutí

Díky vestavěné funkci budíku se můžete každé ráno probouzet za zvuku vysílání své oblíbené rozhlasové stanice. Tuner Albrecht DR 463 přitom nabízí možnost nastavení dvou různých časů buzení, takže do nového dne přivítá vás i vašeho partnera či partnerku.

Ve výbavě přístroje navíc nechybí ani praktická funkce časovače vypnutí, takže můžete při poslechu rádia i usínat.

Diskuze
Albrecht DR 463

Spinner Výpis se aktualizuje...