Ušetřete na dopravném!

Automatický kávovar Saeco Aulika EVO Office

DOPRAVA ZDARMA
nedostupné
32 046 Kč s DPH
26 484 Kč bez DPH
-
+
Essox - na splátky Koupit na splátky
Vyberte si variantu splátek, která Vám nejvíce vyhovuje.
Spočítat
Náš kód:868441
Výrobce: Saeco
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Automatický kávovar Saeco Aulika EVO Office

Vysoký obsah zásobníku pro profesionální využití,jednoduché intuitivní ovládání ,instalace vodního,filtru a možnost nastavení tvrdosti vody,mechanické nastavení mlýnku

Dopřejte si vynikající kávu

Pořiďte si domů či do kanceláře moderní kávovar Saeco Aulika EVO Office a dopřejte sobě i svému okolí neodolatelnou vůni a chuť dobré kávy. S tímto plně automatickým přístrojem si nápoj podle svého gusta snadno a rychle připraví naprosto každý. Stačí si prostřednictvím kapacitního rozhraní s podsvícenými fotografickými ikonami pouhým dotykem zvolit typ kávy a potom už jen počkat na svůj šálek. Zařízení vám totiž samo namele kávová zrna a připraví espresso či jinou lahůdku přesně tak, jak má být.

Zárukou spolehlivého chodu je u tohoto automatického kávovaru výkon 1300 W i tlak 15 barů.

Čerstvě namletá zrnka
Saeco Aulika EVO Office mlýnek
Abyste si svou oblíbenou kávu vychutnali opravdu na sto procent, disponuje tento kávovar vlastním mlýnkem, který vám vždy namele čerstvá kávová zrna. Ten přitom používá kvalitní ocelové mlecí kameny a nabízí i možnost individuálního mechanického nastavení (s 5 stupni hrubosti). Můžete se tak těšit na neodolatelnou kávovou chuť i vůni, která je díky čerstvě namletým zrnům ještě intenzivnější.

Extra velké zásobníky

Díky nadstandardním velikostem zásobníků je automatický kávovar Saeco Aulika EVO Office ideální volbou do kanceláře či početnější domácnosti. V jeho nádržce totiž můžete mít připraveny až 4 litry vody a jeho zásobník pojme až 1 kg kávových zrn. Pokud tak potřebujete dnes a denně nabízet skvělou kávu většímu množství lidí, tento spotřebič je pro vás jako dělaný.

Ve výbavě zařízení nechybí ani parní tryska, funkce předspaření či praktická možnost přípravy dvou šálků espressa najednou.

Saeco Aulika EVO Office zásobníky

Jednoduchá obsluha
Saeco Aulika EVO Office ovládání
S tímto kávovarem si nápoj jako od baristy připraví i méně zkušení uživatelé. Je tomu tak zásluhou intuitivního ovládání, ale i snadné instalace vodního filtru či automatického systému čištění a dekalcifikace (odvápňování).

Jistě pak oceníte i možnost nastavení tvrdosti vody, díky níž máte možnost kávovar přizpůsobit podmínkám, v nichž jej používáte.

 

Diskuze
Automatický kávovar Saeco Aulika EVO Office

Spinner Výpis se aktualizuje...