Crocs Classic Clog Juniors - Orange Zing, J4 (36-37)

NOVINKA
výměna nebo vrácení do 30 dnů od prodeje
Přijďte si k nám vyzkoušet svou velikost. Modely, které jsou skladem, máme vystaveny!
dočasně nedostupné
1 059 Kč s DPH
875 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:868546
Výrobce: Crocs
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Crocs Classic Clog Juniors - Orange Zing, J4 (36-37)

Pohodlné nazouváky pro každou příležitost!

Průkopnický model Crocs Classic si oblíbili lidé po celém světě. Svou oblibu získal díky jedinečné míře pohodlí při každém kroku. Svým provedením jsou pantofle perfektní volbou pro letní období ať už se vydáte do přírody nebo jen tak na procházku do města. Patentovaný materiál Crocslite jim dodává maximální lehkost a jedinečnou míru pohodlí. Klidně je můžete vzít i k vodě, při namočení totiž rychle oschnou a jsou připraveny na cestu. Ať už jste muž, žena či dítě, model Crocs Classic se vyrábí ve všech možných velikostech a provedeních, tak aby se dostalo opravdu na všechny. Podívejte se na pestrou nabídku modelů z rodiny Crocs Classic. Svým pohodlím jistě nadchne Vás i Vaše ratolesti.

Dámské a juniorské pantofle Crocs Classic Clog Juniors pro každou příležitost

Akupresurní vzorek podporující prokrvení!

Všechny modely pantoflí Crocs jsou doplněny o akupresurní vzorek, jinak tomu není ani v případě průkopnického modelu Crocs Classic. Akupresurní vzorek zajistí příjemnou masáž a prokrvení chodidla při každém kroku. Díky tomu splňují všechny atributy ortopedické obuvi, protože jsou lehké jako pírko a výstelka kopíruje klenbu nohy. To z nich dělá tu správnou pro všechny věkové kategorie včetně dětí.

Dámské a juniorské nazouváky Crocs Classic Clog Juniors s akupresurním vzorkem
Dámské a juniorské pantofle Crocs Classic Clog Juniors jsou pohodlné, bezpečné a bezstarostné

Pohodlné, bezpečné, bez starostí!

Nazouváky Crocs Classic jsou známé především neuvěřitelným pohodlím. To je zajištěno právě patentovaným materiálem Croslite™. Materiál dodává pantoflím jedinečnou lehkost, měkkost i pevnou oporu nohy. Při chůzi je tak na nohou téměr neucítíte. Bez bezpečnosti by to nešlo, právě proto jsou tyto dřeváky doplněny o patní pásek, který zajistí pevně držení chodidla uvnitř boty. Nazouváky jsou doplněny o otvory pro perfektní odvětrávání chodidel. Díky správné cirkulaci vzduchu tyto boty omezují pocení chodidel a ty tak nebudou zapáchat, ani když v nich budou děti chodit celý den. Speciální materiál navíc nevyžaduje skoro žádnou údržbu. Boty stačí sem tam opláchnou čistou vodou, v případě silného znečištění lehce omýt houbičkou se saponátem.

Pohodlné nazouváky pro každou příležitost!

Že je klasická černá nebo bílá nudná? Tak proč to nezměnit? Upravte si své nazouváky Crocs Classic jedním, dvěma nebo rovnou celou kupů originálních ozdůbek Jibbitz z naší nabídky, kde si vybere opravdu každý. V naší nabídce najdete ozdůbky Jibbitz s motivy květin, zvířátek, superhrdinů, filmových a pohádkových postaviček, smajlíků a mnoha dalších. Nebo si rovnou pořiďte výhodné balení odznáčku a ušetřete! Vyberte přesně to, co se Vám líbí a udělejte z pantoflí Crocs Classic opravdový originál.

Ozdobte své nazouváky Crocs Classic Clog Juniors originálními odznáčky Jibbitz přesně podle sebe

Parametry
Crocs Classic Clog Juniors - Orange Zing, J4 (36-37)

  • Barva: oranžová
  • Velikost: 36, 37
  • Typ obuvi: Pantofle
  • Kolekce: Classic

Diskuze
Crocs Classic Clog Juniors - Orange Zing, J4 (36-37)

Spinner Výpis se aktualizuje...