Ušetřete na dopravném!

Crocs Classic - Citrus, M8/W10 (41-42)

NOVINKA
výměna nebo vrácení do 30 dnů od prodeje
Přijďte si k nám vyzkoušet svou velikost. Modely, které jsou skladem, máme vystaveny!
dočasně nedostupné
1 519 Kč s DPH
1 255 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:869061
Výrobce: Crocs
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Crocs Classic - Citrus, M8/W10 (41-42)

Nazouváky Crocs Classic Clog jako pohodlná obuv na léto

Pohodlná obuv na léto

Průkopnický model Crocs Classic si oblíbili lidé po celém světě. Svou oblibu získal díky jedinečné míře pohodlí při každém kroku, který v nich uděláte. Svým provedením jsou tyto pantofle perfektní volbou pro letní venkovní nošení. Patentovaný materiál jim dodává lehkost a pohodlí. Klidně si v nich vyrazte i k vodě, při namočení totiž rychle oschnou.

Sedí všem

Ať už jste muž, žena či dítě, model Crocs Classic se vyrábí ve všech možných velikostech, tak aby se dostalo opravdu na všechny (dětský model Crocs Classic Kids). Svým pohodlím jistě nadchne Vás i Vaše ratolesti.

Pantofle (nazouváky) Crocs Classic Clog pro muže, ženy i děti
Nazouváky Crocs Classic Clog v široké škále barev a stylů

Spousta barev a vzorů

Pestrá či decentní, nebo snad pastelová? S širokou škálou barev modelu Crocs Classic si vybere opravdu každý. Ať už se jedná o klasicky pánské barvy nebo naopak ženské, u nás najdete tu pravou barvu pro Vás. Pokud by Vám nestačilo jednobarevné provedení, pantofle se vyrábějí i v různých stylových vzorech pro opravdové fajnšmekry. Kdyby Vám ani to nestačilo, své nazouváky budete moct dozdobit originálními odznáčky Jibbitz, které vložíte do ventilačních otvoru na čelní straně bot.

Pohodlné a bezpečné

Nazouváky Crocs Classic jsou známé především svým neuvěřitelným pohodlím. To je zajištěno právě patentovaným materiálem Croslite™ který je použit pro výrobu tohoto modelu. Materiál dodává pantoflím jedinečnou lehkost, při chůzi je tak na nohou skoro neucítíte. Přitom jsou velmi měkoučké tak, aby byla vaše noha jako v peřince. Bez bezpečnosti by to nešlo, právě proto jsou tyto dřeváky doplněny o patní pásek, který zajistí pevné držení chodidla uvnitř boty.

Pantofle (nazouváky) Crocs Classic Clog v pohodlném a bezpečném provedení
Nazouváky Crocs Classic Clog s akupresurním vzorkem

Akupresurní vzorek

Všechny modely pantoflí Crocs jsou doplněny o akupresurní vzorek, jinak tomu není ani v případě průkopnického modelu Crocs Classic. Akupresurní vzorek zajistí příjemnou masáž a prokrvení chodidla při každém kroku, který v těchto nazouvácích uděláte. Díky tomu splňují všechny atributy ortopedické obuvi, protože jsou lehké jako pírko a výstelka kopíruje klenbu nohy.

Bez zbytečného pocení

Nazouváky jsou doplněny o otvory pro perfektní odvětrávání chodidel. Díky správné cirkulaci vzduchu tyto boty omezují pocení chodidel a ty tak nebudou zapáchat, ani když v nich budete chodit celý den. Speciální materiál navíc nevyžaduje skoro žádnou údržbu. Boty stačí sem tam opláchnou čistou vodou, v případě silného znečištění lehce omýt houbičkou se saponátem.

Pantofle (nazouváky) Crocs Classic Clog zamezující pocení chodidel
Nazouváky Crocs Classic Vás doprovodí kamkoli

Doprovodí Vás kamkoli

Univerzálnost pantoflí Crocs Classic je neuvěřitelná, ať už v nich jdete na procházku, k vodě nebo je nosíte v domě, hodí se kamkoli. Protiskluzová podrážka umožňuje nošení nazouváku u vody nebo na kluzkém povrchu. Speciální materiál, který nezanechává šmouhy na podlaze, pak umožňuje nošení uvnitř, aniž byste si zničili podlahu. Vyberte si i vy pohodlné nazouváky Crocs Classic v originálním designu pro všechny věkové kategorie!

Parametry
Crocs Classic - Citrus, M8/W10 (41-42)

  • Barva: zelená, žlutá/zlatá
  • Velikost: 41, 42
  • Typ obuvi: Pantofle
  • Kolekce: Classic

Diskuze
Crocs Classic - Citrus, M8/W10 (41-42)

Spinner Výpis se aktualizuje...