Tepláky Slimfit Black - GymBeam, černá, S

VÝPRODEJ
Cena platí do vyprodání zásob.
poslední 1 ks skladem !
Ušetříte 60 Kč 522 Kč s DPH
461 Kč s DPH
381 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:871996
Výrobce: GymBeam
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Tepláky Slimfit Black - GymBeam, černá, S

Trendové tepláky Gym Beam do fitka i na každodenní nošení.

Stylové fitness tepláky jsou hned prvním produktem z připravované velkolepé kolekce Gym Beam Clothing. Vychutnejte si ve svém šatníku tuto svěží novinku, která si vás získá designem, zúženým střihem a sníženým sedem. Kombinují funkčnost, módní trendy, perfektně padnou a jsou esteticky navržené na každou postavu. Navíc jsou vyrobené jedinečným způsobem tak, aby udržely vaše tělo v optimální teplotě během tréninku a vy jste nezískali jen maximální pohodlí a komfort, ale posunuli i své limity na maximum.

Tyto slim fit tepláky jsou absolutním "must-have" trhákem ať už na tréninky nebo každodenní nošení. Jsou trendové, mají minimalistický design, jednoduché Gym Beam logo na levé noze při kapse a dokonale ukáží každý obrys vašich svalů. Ukažte všem, že jste tvrdě trénovali! 

Tepláky Slimfit Black - GymBeam

Model měří 185 cm a má na sobě velikost XL. 

Tabulka velikostí

Rozměr S M L XL XXL
Obvod v pase (cm)* 60 64 68 72 76
Obvod boků (cm) 104 106 108 110 112
Obvod členka (cm) 26 26 27 28 30
Vnitřní šev (cm) 78 80 82 84 86
Vnější šev (cm) 100 102 105 107 108

* - nenatažený stav. 

Vlastnosti a popis tepláků

Tepláky v černé barvě s bílým minimalistickým nápisem Gym Beam na levé noze pod kapsou, obsahují po obou stranách kapsy se zipem, díky čemuž nepůsobí jen jako tepláky na cvičení, ale i na běžné nošení. Výborně vám sednou, ale využít můžete i šňůrku na zatahování v pase, která je na gumičku. Tepláky jsou vyrobené z kvalitního materiálu, který je tvořen z 80 % bavlnou a z 20 % polyesterem. 

Jak se starat o tepláky z kolekce Gym Beam Clothing?

Tyto stylové tepláky nevyžadují žádnou speciální péči. Prát je je potřeba při teplotě 30 °C, nejideálněji naruby, aby vám vydržely jako nové co nejdelší dobu. Nejsou mačkavé, proto je nemusíte žehlit, ale pokud patříte k pedantům, žehlete je raději při mírné teplotě. Nežehlete však přes potisk ani naruby.

Diskuze
Tepláky Slimfit Black - GymBeam, černá, S

Spinner Výpis se aktualizuje...