Vakuovačka potravin Catler VS 812

do 14 dnů
1 820 Kč s DPH
1 504 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:873926
Výrobce: CATLER
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Vakuovačka potravin Catler VS 812

Prodlužte potravinám život s vakuovačkou potravin Catler VS 812. Už nikdy nebudete plakat nad okoralým sýrem, povadlým koriandrem nebo malinami, co ještě mohly jeden den přežít. Stačí vložit do sáčku nebo vakuovací nádoby, odsát vzduch, zavařit svár a uložit do chladničky.

Vakuová svářečka VS 812 je kompaktní a jednoduchá. Pracovat s ní je radost. Zorganizujete si lednici, mrazák i spíž. Co je zavakuované a pevně zatavené v sáčku - neoxiduje, nežlukne, nepáchne, nezvětrá a nenapadnou to moli.

Součástí vakuovačky je hadička s uzávěrem pro odsávání vzduchu z lahví a dóz pro uchování aroma i chuti u vín nebo olejů.

Uchování čerstvosti potravin

Využijte výhod vaší nové vakuové svářečky fólií Catler VS 812. Již několik let pomáhají tyto spotřebiče po celém světě uchovávat potraviny déle čerstvé, ať už je skladujete v chladničce, v mrazáku nebo ve spižírně.

Vakuová svářečka fólií Catler VS 812 vám až 5krát prodlouží životnost potravin v porovnání s běžnými metodami skladování potravin. Položte vakuovou svářečku fólií na kuchyňskou linku, abyste ji měli vždy při ruce. Snadno tak oceníte její spolehlivost a praktičnost. Stane se tím nejlepších pomocníkem ve vaší kuchyni.

Prodloužená životnost potravin

Běžné metody skladování potravin vystavují potraviny vzduchu, což může časem způsobit, že potraviny ztratí svou chuť a hodnotu. Navíc se vzduchem šíří bakterie, spory plísní nebo kvasinky, které mohou potraviny velmi rychle znehodnotit. Principem vakuové svářečky fólií je vzduch vysát a vytvořit těsnicí spoj na sáčku, kterým se dovnitř nedostane žádný vzduch, a tedy ani bakterie, které by mohly potraviny znehodnotit. Potraviny si uchovají svou chuť i kvalitu a vydrží až 5krát déle čerstvé.

Šetrnost

Vakuová svářečka fólií vám umožní už po návratu z nákupu domů bezpečně uskladnit potraviny, které byste jinak museli rychle spotřebovat. Můžete si tedy naplánovat týdenní jídelníček dopředu. Snadno a rychle uskladníte rychle se kazící potraviny, nebo prodloužíte životnost málo používaným potravinám.

Marinování

Během procesu odsávání vzduchu se otevírají póry. Vložte do sáčku maso s marinádou a během pouhých 20 minut máte maso marinované a nemusíte čekat přes noc.

Příprava na dovolenou

Připravte si jídlo předem, odsajte vzduch a získáte tak cenný čas, který můžete strávit s rodinou nebo přáteli.

Vhodné nejen pro potraviny

V sáčku můžete takto skladovat i stříbro, které může na vzduchu časem ztratit lesk. Vložte do sáčku doklady nebo jiné důležité věci, pokud pojedete sjíždět vodu nebo kempovat do přírody. Zůstanou suché a okamžitě použitelné. A ušetří vám i místo v zavazadle.

Vlastnosti:

  • 4 funkce
  • 2 režimy odsávání - suché a vlhké potraviny
  • Napětí: 220-240 V, 50/60 Hz
  • Příkon: 120 W
  • Sací výkon: 7 l/min
  • Příslušenství součástí: 5x zip lock sáček, uzávěr a hadička pro vakuování lahví a dóz

Diskuze
Vakuovačka potravin Catler VS 812

Spinner Výpis se aktualizuje...