Whirlpool W9 MN840 IXL mikrovlnná trouba

DOPRAVA ZDARMA
do 14 dnů
14 729 Kč s DPH
12 173 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Essox - rozložená platba Rozložená platba – zaplaťte teď třeba jen 1/4!
Zbytek později. Bez navýšení, bez poplatků.
4 × 3 682 Kč
Essox - na splátky Koupit na splátky
Vyberte si variantu splátek, která Vám nejvíce vyhovuje.
Spočítat
Náš kód:875660
Výrobce: Whirlpool CR, spol. s r. o.
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Whirlpool W9 MN840 IXL mikrovlnná trouba

Vestavná mikrovlnná trouba Whirlpool W9 MN840 IXL s kompaktními rozměry má maximální výkon mikrovln 750 W a výkon grilu 700 W. Nabízí funkce: zapékání Crisp, gril, rozmrazování, mikrovlnný ohřev a jejich kombinace. Ovládána je pomocí černobílého grafického displeje, který je umístěn v přední části. Vestavná mikrovlnná trouba Whirlpool W9 MN840 IXL je v provedení černá + nerez s rámem s bezotlačkovou povrchovou úpravou. Závěs dveří: vlevo. Dveře jsou vybaveny 2 skly s bezpečnostní mřížkou. Mikrovlnná trouba má vnitřní objem 22 l a její vnitřní vybavení sestává z otočného talíře s průměrem 25 cm.

Elegantní spotřebič

S touto vestavěnou mikrovlnnou troubou Whirlpool W7 MN840 IXL dosáhnete opravdu dokonalých výsledků. Na první pohled vás zaujme svou elegantní kombinací nerezového pláště a skleněných černých dvířek, díky tomu je vestavná mikrovlnná trouba předurčena pro instalaci do moderní kuchyně, kde bude perfektně ladit s ostatními spotřebiči. Mikrovlnná trouba disponuje hned několika druhy ohřevu, zapékáním Crisp, ohřevem s mikrovlnami s maximálním výkonem 750 W a 4 možnostmi nastavení výkonu. Vestavná mikrovlnná trouba z řady W collection W9 spojuje v sobě propracované detaily s nadčasovým designem. Doladí tak téměř každou stylovou kuchyni. Spotřebiče z W Collection je možné spolu sladit a vytvořit tak harmonickou kuchyni inspirovanou kombinací minimalismu a inovativních technologií.

SmartDisplay displej

Vestavná mikrovlnná trouba je vybavena SmartDisplejom, který je 16 barevný a 9 cm velký. Vládce dotykem. Nabízí pokročilé funkce a také připojení na internet a výbornou kvalitu zvuku. Během vaření zobrazuje obrázky, které poskytují pomoc při vařené. Jednoduše vyberte jednu ze 60 možností ze 6 automatických programů. Technologie 6. Smysl vás provede receptem krok za krokem. Usnadní vám přípravu mnoha pokrmů.

Křupavé jídla s funkcí Crisp

Funkce Chrisp kombinuje v sobě patentovanou 3D technologii distribuce mikrovln, unikátního talíře Crisp, grilu a otočného talíře. S mikrovlnnou troubou připravíte stejně chutná jídla jako v tradiční troubě.

Grilujte kdykoliv

Pokud máte kdykoliv chuť na grilované jídlo, mikrovlnná trouba nabízí i funkci grilu. Jednoduše a rychle připravíte zapečené dobroty, chutnou topinku se sýrem, teplý sendvič, grilovanou klobásku či zeleninu.

3D distribuce mikrovln

S technologií 3D distribuce mikrovln je distribuce mikrovln uvnitř rovnoměrná. Připravované pokrmy jsou tak rovnoměrně uvařené nebo zahřáté. Dosáhnete tak lepší výsledky za kratší čas.

Povrchová úprava iXelium

Vestavná mikrovlnná trouba má povrchovou úpravu iXelium. Zůstane dlouhodobě zářivá a krásná. Povrch iXelium snižuje riziko poškrábání a koroze.

Pohodlné ohřívání

Vaření by mělo být potěšením, ne jen denní rutinou. Pokud máte spotřebič umístěn v nesprávné výši, může vám to práci s ním znechutit. Řešením jsou vestavné mikrovlnné trouby, které můžete jednoduše nainstalovat i do vysoké nebo nástěnné skříňky v úrovni očí. Tak si můžete vždy dohlížet na vaše zahřívané pokrmy bez větší námahy a nemusíte se shýbat. Ovládání mikrovlnné trouby je velmi jednoduché a pohodlné. Ovládání je zajištěno prostřednictvím dotykového černobílého grafického displeje. Díky němu můžete jednoduše regulovat požadované nastavení při přípravě vašich jídel, jakož i čas jejich přípravy. Dvířka spotřebiče mají závěs vlevo a jsou vybavena 2 skly s bezpečnostní mřížkou. Mikrovlnná trouba je designově příjemná, snadno se čistí a poskytne vám všechny potřebné vlastnosti pro rychlou tepelnou úpravu vašich jídel.

Dokonalý pomocník

Povrchové provedení vestavěné mikrovlnné trouby je v nerezovém provedení se skleněnými dvířky. Interiér mikrovlnné trouby nabízí dostatečně velký vnitřní objem 22 litrů. Ve vnitřní části se nachází otočný talíř, jehož průměr je 25 cm a je vyroben ze skla. Přizpůsoben je tak, aby se na něj vešel i velký talíř. Její příjemný design nenaruší kuchyňské prostředí a perfektně se sladí s ostatními spotřebiči ve vaší kuchyni.

Programy a způsoby ohřevu

Mikrovlnná trouba vám pomůže rychle a snadno ohřát či rozmrazit vaše potraviny a hotová jídla. Funkce Crisp s jedinečným talířem Crisp a systémem 3D distribuce mikrovln, vysokorychlostní gril a rotace talíře pracují součinně pro dosažení vysokých teplot, které jsou potřebné pro upečení nebo usmažení křupavých pokrmů za pár minut. Vybrat si můžete ze 4 stupňů ohřevu s maximálním mikrovlnným výkonem 750 W a výkonem grilu 700 W:

  •     funkce: zapékání Crisp, gril, rozmrazování, mikrovlnný ohřev a jejich kombinace.

Parametry
Whirlpool W9 MN840 IXL mikrovlnná trouba

  • Způsob umístění: Vestavná

Technické parametry
Whirlpool W9 MN840 IXL mikrovlnná trouba

Typ ovládání elektronické
Gril Ano
Vnitřní objem 22 L
Mikrovlnný výkon 750 W

Fyzické vlastnosti a barva

Barva nerez
Šírka 59.5 cm
Šířka pro zabudování 56 cm
Výška 38.2 cm
Hloubka 32 cm
Hmotnost 21 Kg
Hloubka pro zabudování 30 cm
Výška pro zabudování 36 cm

Display/Grafika

Vestavěný displej Ano

Další vlastnosti

Značka Whirlpool
Vnitřní objem 22 L
Výkon grilu 700 W
Mikrovlnný výkon 750 W

Vzhled

Typ ovládání elektronické
Kovový Rámeček Ne

Funkce

Gril Ano
Integrované hodiny Ano
Otočný talíř Ano
Přídav.typ vaření gril

Diskuze
Whirlpool W9 MN840 IXL mikrovlnná trouba

Spinner Výpis se aktualizuje...